reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

reklama
Hej kochane moje pszczółki chciałam tylko zameldować, ze żyje po japońsku znaczy jakotako, raz lepiej raz gorzej niestety przewaga tego drugiego tym bardziej, że za dwa tygodnie lece do tego kogoś, trzymajcie za mnie kciuki żebym była dzielna i silna i nie pękła.
Myśle o Was ale nie umiem sie zebrać, żeby choć poczytać chyba mnie czeka jakaś konkretniejsza pomoc bo jak na razie nie umiem sobie ze sobą poradzić, ale świetnie gram przed światem.
Emisia jest zdrowa i przepięknie broi mój mały skarb
całuje Was bardzo mocno i mam nadzieję, ze niebawem wróce bo co Wy to Wy no i My

Chcialabym zameldowac ze juz jestem po ponad tygodniowej nieobecnosci<szkoda ze nikt nie zauwazyl> spowodowanej awaria komputera.Tydzien minal na przekonywaniu w taki czy inny;-)sposob meza do koniecznosci zakupu nowego kompa. Moje umizgi zostaly docenione i dzieki temu moge byc juz z Wami.

hej dziewczynki
nie wiem czy jeszcze mnie ktoś pamięta;-)...oj dawno mnie nie było.czuję się jak bym zaczynała wszystko od początku.jeju,pewnie sporo się tu pozmieniało.czeka mnie duuużo czytania:-)
buziaczki

reklama
To prawda Aniu -- długo Cie nie było :tak:...ale to nie znaczy że zapomniałyśmy o Tobie i Oleńce :-):-):-) Witaj spowrotem !!!

Do góry