reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

reklama
A ja na kilka dni a może i więcej będę odcieta od internetu i komputera :-(.Wczoraj sprzedałam laptopa, bo czas coś nowego kupić, ale zanim kupię nowego to trochę czasu minie.Jedyna nadzieja w tym, że jak pójdę do siostry to mi udostępni kompa i chociaż Was poczytam.

Witajcie kochane kobietki !!!!:-)
Ja od poniedziałku niespodziewanie (tydzień przed czasem) wróciłam do pracym, na dodatek w tym czasie Wikuś mi się rozchorował :baffled:.
Jeszcze dzis nie moge obiecać że będę na bieżąco, bo wszystko u mnie na wariackich papierach. W pracy mam trochę zajęć, a jak wracamy z mężem, to najpierw po nasze skarby do mojej mamy. W domu jesteśmy o godz 18, 19 :-:)-(. A jak dzieci zasną ja już nie mam na nic siły.
Mam naszieję że szybko się to unormuje i dam rady zaglądać do Was z pracy (jak to bywało dawnymi czasy :-D), bo w domu mam stanowczo za mało czasu :-(
A mojej Oli jak pokazał się ten pierwszy, długo oczekiwany ząbek za tydzień był kolejny i już widać trzeci, górna jedynka :happy:

Buziaczki dla cioteczek i kochanych szkrabów :-) !!!!
Na mnie czeka stos papierów :wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Do szybkiego ........ hmm... chyba napisania ;-)

Witaj z powrotem :-) Życie na pełnych obrotach, nie zazdroszczę takiego tempa :no:
Nie dziwię się, że na nic nie masz czasu. Podziwiam za zorganizowanie :tak:

Witaj kochana.Właśnie wczoraj o Tobie myślałam;-);-)Oleńce gratki z okazjii ząbków:-):-)Synkowi życzonka szybkiego powrotu do zdrowia.Tobie nie zazdroszcze i nie dziwie się, że na nic nie masz czasu.Trzymaj się:tak::tak::tak::tak:

reklama
witaj dorotko:-)zdrowka dla wikusia i gratulacje dla oli posiadaczki nowych zeboli:tak::-)mam nadzieje ze sobie wszystko zorganizujesz i dasz rade od czasu do czasu zajrzec:tak:pozdrowionka:-)

Do góry