reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja na kilka dni a może i więcej będę odcieta od internetu i komputera :-(.Wczoraj sprzedałam laptopa, bo czas coś nowego kupić, ale zanim kupię nowego to trochę czasu minie.Jedyna nadzieja w tym, że jak pójdę do siostry to mi udostępni kompa i chociaż Was poczytam.
dorotak
Fanka BB :)
Witajcie kochane kobietki !!!!:-)
Ja od poniedziałku niespodziewanie (tydzień przed czasem) wróciłam do pracym, na dodatek w tym czasie Wikuś mi się rozchorował .
Jeszcze dzis nie moge obiecać że będę na bieżąco, bo wszystko u mnie na wariackich papierach. W pracy mam trochę zajęć, a jak wracamy z mężem, to najpierw po nasze skarby do mojej mamy. W domu jesteśmy o godz 18, 19 :--(. A jak dzieci zasną ja już nie mam na nic siły.
Mam naszieję że szybko się to unormuje i dam rady zaglądać do Was z pracy (jak to bywało dawnymi czasy ), bo w domu mam stanowczo za mało czasu :-(
A mojej Oli jak pokazał się ten pierwszy, długo oczekiwany ząbek za tydzień był kolejny i już widać trzeci, górna jedynka
Buziaczki dla cioteczek i kochanych szkrabów :-) !!!!
Na mnie czeka stos papierów
Do szybkiego ........ hmm... chyba napisania ;-)
Ja od poniedziałku niespodziewanie (tydzień przed czasem) wróciłam do pracym, na dodatek w tym czasie Wikuś mi się rozchorował .
Jeszcze dzis nie moge obiecać że będę na bieżąco, bo wszystko u mnie na wariackich papierach. W pracy mam trochę zajęć, a jak wracamy z mężem, to najpierw po nasze skarby do mojej mamy. W domu jesteśmy o godz 18, 19 :--(. A jak dzieci zasną ja już nie mam na nic siły.
Mam naszieję że szybko się to unormuje i dam rady zaglądać do Was z pracy (jak to bywało dawnymi czasy ), bo w domu mam stanowczo za mało czasu :-(
A mojej Oli jak pokazał się ten pierwszy, długo oczekiwany ząbek za tydzień był kolejny i już widać trzeci, górna jedynka
Buziaczki dla cioteczek i kochanych szkrabów :-) !!!!
Na mnie czeka stos papierów
Do szybkiego ........ hmm... chyba napisania ;-)
Witaj kochana.Właśnie wczoraj o Tobie myślałam;-);-)Oleńce gratki z okazjii ząbków:-):-)Synkowi życzonka szybkiego powrotu do zdrowia.Tobie nie zazdroszcze i nie dziwie się, że na nic nie masz czasu.Trzymaj się
reklama
Podziel się: