Ja tez powoli wracam na forum.Moja mala od piatku zmagala sie z jakims wirusem:-( Katar miala mega ogromny.Na dodatek zmeczenie mnie chyba niezle oslabilo bo i mnie dopadlo chorobsko.A dzis sie okazalo ze Julka dostala zapalenia ucha:-( Okropnie to przechodzi,cala noc plakala.Teraz odsypia a ja padam na twarz ale musialam do was zajrzec choc na chwilke.Zaleglosci nadrobie gdy juz dojdziemy do siebie;-)
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Dorota, miło Cię czytać. Powodzenia w pracy i zdrówka dla Pociech!
Agnes-przesyłam fluidy zdrowia dla Julki...
Agnes-przesyłam fluidy zdrowia dla Julki...
Pola 30
Fan(ka)
Kochane Kobitki, czas mnie goni...Najpierw było zamieszanie z kupnem nowego domu, a teraz ze sprzedażą naszego (jest już kupiec, wczoraj i dzisiaj podpisywaliśmy umowę sprzedaży, a teraz czekamy 6 tygodni, czy rzeczony kupiec dostanie kredyt z banku, hahaha) takie to tutaj procedury są. Cieszymy się, bo dom się sprzedał w rekordowym czasie 2 tygodnie, od chwili wystawienia w internecie (o ile się sprzedał...). Mamy w związku z tym masę dodatkowych zajęć, a w niedzielę wyjeżdżamy na 8 dni do Egiptu i też (jak to kobitka) pranie, prasowanie, pakowanie...Mąż pakuje sprzęt nurkowy i swoje gatki a ja resztę...czyli swoje gatki, hihihihi. Mam nadzieję, że oprócz moczenia tyłka w wodzie uda mi się coś zobaczyć (np. górę Synaj i wąwóz biały lub kolorowy). Nie mam, więc czasu na pisanie i pewnie odezwę się dopiero po powrocie. Pozdrowionka dla Mamuś i Dzieciaczków.
Pola udanego wypoczynku i pozytywnych wiadomości w pozostałych sprawach prywatnych.
Ja też się odmeldowuję. Wyjeżdżamy o piątej rano , czyli pobudka o 4, a ja jestem po nocce w pracy - a w sobotę wstałam o 6:15 żeby iść na grzyby - szaleńcze tempo - już mnie plecy bolą albo nerki, bo już sama nie wiem . Do zobaczenia w przyszły weekend!!! Buziaki dla Wszystkich
Ja też się odmeldowuję. Wyjeżdżamy o piątej rano , czyli pobudka o 4, a ja jestem po nocce w pracy - a w sobotę wstałam o 6:15 żeby iść na grzyby - szaleńcze tempo - już mnie plecy bolą albo nerki, bo już sama nie wiem . Do zobaczenia w przyszły weekend!!! Buziaki dla Wszystkich
reklama
no i ja sie melduje ale mialam troszke z dzieciakami przeprawy wiec tak z sebka wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem zapalenia pluc okazlo sie na szczescie ze to tylko lub az zapalenie oskrzeli no ale lepsze niz zapalenie pluc juz sie podleczylismy do jutra tylko antybiotyk i jak dobrze pojdzie bedzie po wszystkim ale niestety paulinka sie rozchorowala:-(ma zapalenie oskrzeli wiec siedze w domku podaje leki i robie inchalacje obydwojgu do tego jak by bylo malo seba w poniedzialek dzien naszego wyjscia sciagna na siebie goraca kawe ma poparzona szyje i kawalek klatki piersiowej :---(na szczescie czesc poparzen nie jest az tak zla najgorzej szyjka ma na niej pecherze ktore zaczely juz pekac i widze ze pomalu zmierza ku dobremu choc tak po prawdzie jestem naprawde zalamana ale wystarczyla chwila:-(
postaram sie odezwac w najblizszym czasie
pozdrawiam wszystkich duzo zdrowka dla chorutkich dzieciaczkow gratulacje dla tych ktore maja nowe postepy i ktorym wyszly nowe zebole
postaram sie odezwac w najblizszym czasie
pozdrawiam wszystkich duzo zdrowka dla chorutkich dzieciaczkow gratulacje dla tych ktore maja nowe postepy i ktorym wyszly nowe zebole
Podziel się: