reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

:-:)-:)-(Ewcia tak mi przykro. ale się wszystko rzuciło na was. trzymaj się dzielna kobietko.ucałuj swoje pociechy.

reklama
Ewcia to ostatnio naprawde troszke nieciekawie mialas. Oby teraz bylo juz tylko lepiej.Trzymaj sie dzielnie.
A ja tez wracam i wracam ale ostatnio chorobsko nie chce mi przejsc. I gdy tylko moge to odpoczywam lub odsypiam aby nabrac sily:-(

Ewa współczuje.Wszystko na raz.KCałuski dla Twoich maluszków i uściski dla ciebie.Oby choróbska poszły precz.O wypadek z Malcem nietrudno, momencik i po zabawie.Karolek ściągnał na siebie herbate, na szczęście zimną.Trzymajcie się, będzie dobrze.

Ewcia wysyłam dobre fluidy, dasz sobie radę jesteś dzielna :tak:, szkoda tylko maluchów :-(. My już od dawna zrezygnowaliśmy z wszelakich obrusów, ale wiadomo nie ustrzeże się od wszystkiego, czasem wystarczy chwila nieuwagi :dry:.

No i w końcu i ja wróciłam.Nadrabiam zaległości w czytaniu,a jak nadrobię to zacznę pisać :-)
Buziaczki dla chorych, zmęczonych,poparzonych (biedny Seba) i w ogóle dla wszystkich :-)

reklama
Do góry