reklama
Ewcia to ostatnio naprawde troszke nieciekawie mialas. Oby teraz bylo juz tylko lepiej.Trzymaj sie dzielnie.
A ja tez wracam i wracam ale ostatnio chorobsko nie chce mi przejsc. I gdy tylko moge to odpoczywam lub odsypiam aby nabrac sily:-(
A ja tez wracam i wracam ale ostatnio chorobsko nie chce mi przejsc. I gdy tylko moge to odpoczywam lub odsypiam aby nabrac sily:-(
Ewa współczuje.Wszystko na raz.KCałuski dla Twoich maluszków i uściski dla ciebie.Oby choróbska poszły precz.O wypadek z Malcem nietrudno, momencik i po zabawie.Karolek ściągnał na siebie herbate, na szczęście zimną.Trzymajcie się, będzie dobrze.
dorotak
Fanka BB :)
Ewcia wysyłam dobre fluidy, dasz sobie radę jesteś dzielna , szkoda tylko maluchów :-(. My już od dawna zrezygnowaliśmy z wszelakich obrusów, ale wiadomo nie ustrzeże się od wszystkiego, czasem wystarczy chwila nieuwagi .
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No i w końcu i ja wróciłam.Nadrabiam zaległości w czytaniu,a jak nadrobię to zacznę pisać :-)
Buziaczki dla chorych, zmęczonych,poparzonych (biedny Seba) i w ogóle dla wszystkich :-)
Buziaczki dla chorych, zmęczonych,poparzonych (biedny Seba) i w ogóle dla wszystkich :-)
reklama
Podziel się: