reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

Dziewcznyki-wróciła, z Polski! Jest tak dużo postów,że nie jestem w stanie nadrobić zaległości...Wybaczcie, ale postaram się być na bieżąco od dzisiaj, ok?
Jest u mnie teściowa i bardzo wesoło-serio! Jest równiacha.
Moje młode w Polsce nauczyło się samo chodzić a jak wróciła do domu (wczoraj) to (z naszą asekuracją, szliśmy za nią bo byliśmy ciekawi wyniku) weszła samodzielnie po 13 chodach na 1 piętro i dalej pchała się na drugie...Uj! Dotychczas miałam bramkę, by nie spadła z tych z pierwszego piętra, a teraz muszę zainwestować w coś, by nie spadała ze schodów....hm. Ok, spadam, muszę wywiesić pranie. Jak zacznę być bardziej na bieżąco, napiszę więcej. :tak:

reklama
Ja tez witam po dluzszej nieobecnosci:-) Ale sie stesknilam:tak: Bylam troche zapracowana.Poza tym namietnie pracowalismy z mezem nad naszym zwiazkiem:rofl2::-D

dziękujemy wszystkim Ciociom za gratulacje. Kłaniamy się nisko;-)
I zawiadamiamy, że jeszcze tylko 2 tygodnie i zmykamy odpocząć (tzn. ja i Maciuś) a Majka zostaje sama na 8 dni, pod opieką babci...oj będziemy tęsknić!!!

reklama
Do góry