reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

pola znowu gdzieś wybywasz???to to masz życie...:laugh2:
Agnes witam...mnie mój to od jakiegoś czasu wnerwia na maksa...chyba też dłuższa i intensywna praca mnie czeka...

reklama
Cześć dziewczynki:-)nareszcie wróciłam do świata żywych wirtualnie;-)mam nadzieje że nowy sprzęt już nie nawali,bo z tamtym komputerem mieliśmy ładne przeboje. Poza tym też pracowaliśmy nad naszym związkiem,mozolna,trudna ale udana praca;-)przyznam że czasami było ciężko. Na dodatek doszły problemy ze zdrowiem,jak już Was mężuś poinformował byłam na zabiegu i wróciłam wczoraj bardzo stęskniona. czeka mnie jeszcze jeden zabieg ale taki malutki.no to tyle co się u mnie działo czyli nic szczególnego.

Oj a jak ja się za Wami stęskniłam dziewuszki to się nie da opisać!! duża bużka dla Ani za informacje:-) dziękuje Wam że tak miło mnie wspominałyście,milutko się na serduchu zrobiło,jesteście the best:-D

No nareszcie wróciłaś :-) Mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej i to nic poważnego :eek: To teraz już nam nie uciekaj na tak długo ;-)

witaj Kaira:-)dobrze ze juz wszystko u ciebie dobrze, my tak szybko nie zapominamy i nie opuszczamy:-D:-Dmusisz teraz pisac podwojnie duzo za ten czas co cie nie bylo:-Dbuziaki

cześć Karolinka. bardzo się cieszę że jest u Ciebie lepiej. pisz dużo i często żeby się wyrównało. całuję i przytulam Twoją całą Trójeczkę...

kaira witamy na lonie mamusiek :tak:super ze zabieg przebiegl pomyslnie wiec kuruj sie i odpoczywaj :-)ale o nas nie zapominaj:-)

Witaj Karolinko.Mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz i nie bedziesz juz musiala opuszczac swojej kruszynki.

jej jakie miłe powitanie:zawstydzona/y:postaram się pisać teraz jak najczęściej,dzisiaj akurat mam wieczór dla siebie tzn ja i bb;-)ja też mam nadzieje że nie będę musiała już na tak długo opuszczać Pauli i męża,ciężko było bez nich,nieporównywalna tęsknota.

Ściskamy mocno i całujemy Was wspaniałe cioteczki:tak:

reklama
Kaira-nie wyrobisz:-) Mnie nie było przez tydzień, a kobity tyle napisały, że nie jestem w stanie przeczytać....Ale wkroczyłam wczoraj i teraz też postaram się być na bieżąco. To wspaniale, że Ty też wróciłaś i jesteś już z nami:tak:

Do góry