reklama
Cześć dziewczynki:-)nareszcie wróciłam do świata żywych wirtualnie;-)mam nadzieje że nowy sprzęt już nie nawali,bo z tamtym komputerem mieliśmy ładne przeboje. Poza tym też pracowaliśmy nad naszym związkiem,mozolna,trudna ale udana praca;-)przyznam że czasami było ciężko. Na dodatek doszły problemy ze zdrowiem,jak już Was mężuś poinformował byłam na zabiegu i wróciłam wczoraj bardzo stęskniona. czeka mnie jeszcze jeden zabieg ale taki malutki.no to tyle co się u mnie działo czyli nic szczególnego.
Oj a jak ja się za Wami stęskniłam dziewuszki to się nie da opisać!! duża bużka dla Ani za informacje:-) dziękuje Wam że tak miło mnie wspominałyście,milutko się na serduchu zrobiło,jesteście the best
Oj a jak ja się za Wami stęskniłam dziewuszki to się nie da opisać!! duża bużka dla Ani za informacje:-) dziękuje Wam że tak miło mnie wspominałyście,milutko się na serduchu zrobiło,jesteście the best
jej jakie miłe powitaniepostaram się pisać teraz jak najczęściej,dzisiaj akurat mam wieczór dla siebie tzn ja i bb;-)ja też mam nadzieje że nie będę musiała już na tak długo opuszczać Pauli i męża,ciężko było bez nich,nieporównywalna tęsknota.
Ściskamy mocno i całujemy Was wspaniałe cioteczki
Ściskamy mocno i całujemy Was wspaniałe cioteczki
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Kaira-nie wyrobisz:-) Mnie nie było przez tydzień, a kobity tyle napisały, że nie jestem w stanie przeczytać....Ale wkroczyłam wczoraj i teraz też postaram się być na bieżąco. To wspaniale, że Ty też wróciłaś i jesteś już z nami
Podziel się: