reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

Witaj mężu Karoliny i tatusiu Pauli :-)
Dziękujemy za wieści, bo już zaczynałyśmy się martwić :eek:

Śliczna ta wasza córeczka i jak ładnie już chodzi :szok::-)

reklama
bardzo sie ciesze ze z kaira jest dobrze:-)slicznie paulinka chodzi(jestem w szoku jak szybko:szok:)naprawde jest powod do dumy:tak:serdeczne pozdrowienia:-)

no właśnie...wczoraj Karolina mi napisała smska że jest w szpitalu i że jest już po zabiegu...a ja głupia dziś zapomniałam to napisać. pisała mi również że bardzo tęskni za wami ale nie wiedziała jeszcze chyba o nowym kompie...także super że niedługo już do nas wróci, bardzo się cieszę. Paulinka rzeczywiście bardzo szybko zaczęła chodzić, lada moment doścignie Karolka. duża panienka już z niej wyrosła...
acha mężu Karolinki:-D...dzielną jesteście rodzinką że wytrzymujecie to wszystko...a ta rozłąka teraz...hmmmm tylko pogratulować wytrwałości. mam nadzieję że szybko się zobaczycie w domku. całuski.

Super, że się coś więcej wyjaśniło mężu Karoliny. Bardzo dziękujemy za wieści, bo strasznie nam (chyba mogę tak napisać) Kairy i Paulinki brakuje. Pozdrowienia dla Żony i Córeczki i niech szybko wracają do nas :tak::happy2:

Dużo zdrówka dla Kairy i szybciutkiego powrotu do domeczku.
Paulinka ślicznie chodzi:tak::tak::tak:Ogromne gratulacje dla małej zdolniachy.Śliczna z niej panienka:-):-)

reklama
Do góry