Ech Portugalia - ja też oglądałam ten mecz! Ale jak hałasy budzą Martynkę to też mnie wściek bierze. Za to z porządkami nie mam problemu, bo mój mąż fakt bałaganiarz, ale nie lubi kurzu więc myje podłogi, wyciera meble, no i naczynia to jego działka. Jeszcze prasuje . Ja dbam o gotowanie, pranie i prasuję ubranka Martynki. Opieka nad kotem też raczej moja broszka, ale mąż sprząta kuwetę - ech tak się rozpisałam nad jego zaletami, że za chwilę wyjdzie, że mam cud miód w domu, a tak nie zawsze jest , jak to w życiu.A ja nie rozumiem jak można tak przeżywać ganianie po boisku jakichś kolesi w liczbie 20 plus 2 stojących i łapiących piłki .
reklama
Cynamonka
Fanka BB :)
Wybaczcie kobitki, ze mało ostatnio piszę ale w zeszłym tygodniu byłam u rodziców w Szczecinie i trochę sie odrestarurowałam. A teraz Kuba ma mega, hiper, gigantyczny katar i okropnie się męczy. Muszę mu cały czas odciągać wydzielinę z nosa. Masakra!!!
sikoreczka79
Fanka BB :)
Eh Cynamaonka wiem co czujesz bo Madzia też dostała kataru. Na szczęście z noska jej nie cieknie ale cała noc przepłakana, aż mi sie płakac z nią chciało.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka
Witam. yestem mężem Karoliny (Kairy) i dostałem rozkaz by do Was piękne panie napisać. Karolina jest teraz w szpitalu bo miała mały zabieg ale jest już wszystko dobrze. W związku z tym że dzisiaj zakupiłem nowy komputer,moja żonka aż krzykiem upomniała się o notke na forum więc spełniam swój obowiązek. Karolina wróci do domu może w sobote lub w pon więc na pewno w tym czasie się odezwie.
Mam również przekazać że bardzo tęskni za Wami,za bobasami i ściska gorąco!
A ya jako dumny tata muszę się pochwalić że moje małe tornado (Paula) już chodzi od tygodnia a guzów nabiła sobie dzisiaj dwa już drugi dzień jesteśmy sami stąd te guzy
A to filmik z przed tygodnia i pierwsze kroczki
YouTube - Paulinka chodzi sama
i jeszcze jeden
Mam również przekazać że bardzo tęskni za Wami,za bobasami i ściska gorąco!
A ya jako dumny tata muszę się pochwalić że moje małe tornado (Paula) już chodzi od tygodnia a guzów nabiła sobie dzisiaj dwa już drugi dzień jesteśmy sami stąd te guzy
A to filmik z przed tygodnia i pierwsze kroczki
i jeszcze jeden
reklama
Podziel się: