reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności :)

reklama
no właśnie Bara. te chłopy to nic dobrego. właśnie mój wrócił z pracy i ostro mnie wku.....ł!!!

Dzięki dziewczynki za pocieszki, najważniejsze że ma cudowną córeczke która potrafi mi poprawic humor:-)dzisiaj jak uslyszala ze ktos sie smieje to sama zaczynala sie smiac i mnie rozbawila, a poza tym byla bardzo grzeczna:-)Pozdrawiam was wszystkie, buziaki dla bobasów i najlepsze życzenia dla tych które skonczyly 10 miesiecy:-)Jeszcze raz dzieki cmoki

Wszystkiego najlepszego dla Zuzanki:-):-):-)

A u nas tez ciezki okres.Jakos z mezem nie mozemy sie dogadac. Na dodatek tesciowa sie pochorowala i maz oczywiscie przejety zdrowiem mamy, co oczywiscie zrozumiale. I tak malo czasu nam zostaje dla siebie ....:-(

reklama
Faceci to po prostu gorszy gatunek człowieka :tak::-p
Mój na przykład siedzi teraz z moim bratem i oglądają mecz Polska - Portugalia i tak się podniecają niezdrowo, że mi dziecko non stop budzą :wściekła/y:.A ja nie rozumiem jak można tak przeżywać ganianie po boisku jakichś kolesi w liczbie 20 plus 2 stojących i łapiących piłki :eek:.Toż mój Jacek mojego porodu tak nie przeżywał :rofl2:.
A jak pada z moich ust tekst: 'kurczę, trzeba posprzątać' i mój facet mówi : 'to jak będziesz miała czas to posprzątaj' to mnie trafia.Trzeba takiemu powiedzieć konkretnie: poodkurzaj, pościeraj kurze i najlepiej stać i patrzeć na ręce i pokazywać w którym miejscu.To tak ogólnie, ale odnosi się to praktycznie do każdej sytuacji.A ja to muszę czytać między wierszami, a jak mi się nie uda, to słyszę pretensje i wyrzuty :sorry2:

Do góry