reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności :)

reklama
I jesteśmy :-) Trzy dni z moim bejbikiem poza domem to jak trzy lata ;-):szok: Rozrabiała u dziadków na całego :laugh2: Obkupiłyśmy się jesiennie - zimowo, odwiedziłyśmy też neurologa. Wszystko niby OK ale ma jeszcze odruch chwytny na stópkach. Najpóźniej do roku ma zniknąć, bo przez to Hania nie może chodzić :eek:

Sto lat wszystkim obchodzącym swoje małe jubileusze :cool2::-)

Padł mi komputer i nic nie mogłam zrobić ale już jest dobrze, choć musielismy sformatować dysk i wszytkie dane szlag trafił.

Kobitki, czasu brak na czytanie.Przede mną gotowanie, pakowanie i relaks w Polsce :)
Pochwalę się tylko, że wczoraj Majka kilkakrotnie próbowała samodzielnie chodzić. Wcześniej nie chciała za 1 rękę, tylko, ku naszemu zaskoczeniu sama:) Udało jej się przebiec (bo nie może tu być mowy o chodzeniu), by nie stracić równowagi 10 kroczków! A dziś odpoczywa:-)
Do napisania po powrocie z ojczyzny
POzdrawiam

reklama
Cześć dziewczynki, ostatnio was zaniedbuje przyznaje sie bez bicia, ale jakos sie mi tak pokrecilo:tak:w domu nie moge sie dogadac z hasbendem:-:)-(, prawdopodobnie bede musiala wczesniej wrocic do pracy i ostatnio zyje w takim tempie ze nie mam sily.:sick:staram sie was chociaz czytac regularnie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Do góry