reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności :)

Agnes no to super, ze juz na dobre w domku:-)No to teraz jak dojdziesz do siebie koniecznie trzeba sie spotkac i poplotkowac;-)A szpital w Biskupicach, no coz....Zamilcze na ten temat.

reklama
A ja na cały weekend się z Wami żegnam :-).I tym razem kompa nie biorę, odpocznę trochę ;-).
A jedziemy tym razem do aniii :tak:.A co sobie będziemy żałować.Ania pewnie nas zaprosiła bo myślała, że nam się nie będzie chciało jechać i teraz załamana w domu siedzi i sobie myśli : "Po co się tak wyrywałam??Znowu będę z nimi siedzieć dwa dni nie wiadomo po co" Hi hi hi :-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::crazy::crazy:;-):laugh2::biggrin2::rolleyes:

buahaha...Martyna kompa nie bierze bo jest u mnie:-D:-D:-D:-D.
ale Pie.....isz Stara...wsiadajcie do tego Focusa i śmigajcie bo mi tu tęskno za wami!!!:happy2:

acha...i jeszcze jedno...odezwała się do mnie Karolinka /Kaira/. ma pewne problemiki, nie będę pisała jakie bo może sobie nie życzy...ale ja życzę jej wszystkiego co najlepsze i...trzymaj się kochana...Paulinka rozwija się dobrze, bryka po całym domku i jest zdrowiutka. Kaira nie może nic do nas napisać bo psuje się jej komputer ale jak będzie mogła to na pewno zajrzy...pozdrowienia od naszej trójeczki...;-)wcześniej się do mnie nie odzywała bo zmieniła nr tel.

Inna, Aniii - fajnie macie :happy2:. Dobrej zabawy!!!
A co do Kairy - to dobrze, że się trochę wyjaśniło. Tak nagle się urwała, a tu człowiek z domysłami zostaje :happy2:. Jeśli gdzieś tam jesteś, to życzę pomyślnego rozwiązania wszelkich problemów. Całusy dla Ciebie i Pauli ode mnie i Martynki :tak:

Aniu i Inna bawcie sei dobrze!!! nei pijcie za duzo ;-) :-)

Mijemy nadzieje ze nasza przodowniczka Paula z jej mama wroca do nas szybciutko jak tylko problemiki znikna!!!

a tak w ogóle to jak ktoś będzie chętny przyjechać do mnie to zapraszam...nie myślcie sobie że tylko Martynę lubię:-D.po prostu z nią się widziałam. ale jakby ktoś był chętny...albo jak ktoś przejazdem będzie to może wstąpić na małe co nieco...także czujcie się zaproszone:-):-):-)

No więc jesteśmy.Było zajebiście i na pewno jeszcze nie raz się spotkamy z Anią, Pawłem i moją ulubienicą Lileczką :-).
Wiecie, nigdy nie myślałam, że można takie fajne osoby poznać przez neta :sorry2:.
No i buziaczki dla Kairy i Paulinki :)

reklama
Do góry