reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Dziewczyny to czekam na wiesci od WIOLI :-)

MADZIU wiem ze jedzie sie na porodowke ale tak jak np jest u ULKI ze wody odeszly a skurczy malo to lekarze czekaja aby sie rozkrecily i jestem ciekawa jak dlugo sie tak czeka Mojej mamie np wody odeszly i musiala po kilku godzinach mic CC bo ja sie nie pchalam na ten swiat :-)

SMS od ANETKI
"Zoltaczka powoli schodzi dzisiaj jest nizszy poziom bilirubiny po calonocnej terapi , katarek
tez sie zmniejsza ale ten antybiotyk maly bedzie mial min.5 dni potem badania "

To fajnie, że u Anetki i małego lepiej.

Dorotko jeśli odejdą wody a brak skurczy to lekarze podają oksytocynę na zwiększenie skurczy a jeśli i to nie działa to już cc.

Dorotko jeśli odejdą wody a brak skurczy to lekarze podają oksytocynę na zwiększenie skurczy a jeśli i to nie działa to już cc.

gosiu jestes tego pewna, bo ja sie boje ze jak pojade na izbe to mi wszystko przejdzie i jeszcze moga zaczac mi poród wywoływac, co prawda ja mam nie zamocne skurcze i wody mi nie odeszły ale juz mam sporego pietra

reklama
Do góry