reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Dorocia Twoje malenstwo tez bedzie sliczne. Uwierz ja strasznie sie bałam ze bedzie chory ale jest oki. Tylko chyba zyt duzo marchewki jadłam bo jest brazowy jakby sie opalał a ja blada jak sciana

Agamir - synus jak malowany śliczny i zdrowiutki. ty kochana mamusiu wracaj możliwe szybciutko do formy

kasia - trzymam kciuki za Was

Kaska napisala ze wyniki ma w normie ale cisnienie badaja i dzis napewno nie wyjdzie:no:
No nic trzymamy kciuki!!!
A i pytalam ja o ten olejek coby w szpitalu zasiegnela opini;-)od lekarzy, poloznych ma mi odp.
Ty to jestes juz chyba zdesperowana (żarcik- niedziwie sie) Ale ja tez z checia poczytam co o tym mysla lekarze:-p

Agamir ale masz cudo synka. Fakt swoje przeszłaś ale dobrze ze była ta cesara. Teraz nic innego jak szybki powrót do formy i cieszyc sie kazda chwilka z maluszkiem:tak:

Mam wiesci od Kaski
Skacze jej cisnienie ma 140/100:no: niedobrze ja mam przeczucie ze to sie zakonczy cesarka:-(

Jesli chodzi o olejek to polozne twierdza iz dzial na zasadzie lewatywy wiec moze sie udac a co do smolki nie wiem poniewaz nie chciala az tak doglebnie sie wypytywac bo sie bala ze zaczna ja podejrzewac. Jednak napisala ze nie powinno to miec wplywu tak zrozumialam.
No nic nadal jestem zielona.

AGAMIR GRATULUJE SYNUS CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry