reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Czarna napisała:
Hehe jeszcze nie. U nas tak szybko to nie idzie. Wsio się wyciszyło po lekach. Czekam na wizytę.

Już po wizycie. Nic nie mówią i aż mnie skręca jak mam lezeć bez sensu. Nawet nie wiem czy znowu będzie ktg. Raczej wieczorem będę cos wiedziała.

Czarna napisała:
Hehe jeszcze nie. U nas tak szybko to nie idzie. Wsio się wyciszyło po lekach. Czekam na wizytę.

Już po wizycie. Nic nie mówią i aż mnie skręca jak mam lezeć bez sensu. Nawet nie wiem czy znowu będzie ktg. Raczej wieczorem będę cos wiedziała.

Dzieki KAKA za wiesci :tak:Dobrze ze wsio wyciszylo .Kurcze juz widze CZARNA jak ona lezy Przeciesz ona to najbardziej z nas aktywna a teraz musi lezec w szpitalu :szok:3 mam kciuki To woeczorem znow jakies wiesci beda :tak:

Wpadam sprawdzić co u Czarnej, ale widze, że wszystko w porządku, no poza tym pewnie, że ją szlak trafia, że leży bez sensu, ciekawe co jej wczoraj powiedzieli. Jak jej dali leki na powstrzymanie, to teraz już pewnie tak jej wstrzyma, że termin minie.......ale ja lepiej nie kracze, ba jak Czarna wróci to mnie zlinczuje.;-) Najważniejsze, żeby było wszystko dobrze.

sms od Czarnej

"U MNIE KOMPLETNA CISZA .ZASTANAWIAM SIE PO CO JA TU LEZE.DOSTAJE TYLKO ASPARGIN I NO-SPE NAWET KTG NIE MIALAM A LEKARZA NIE MA BO NA ZABIEGACH.CHCE GO DORWAC I Z NIM POGADAC CO DALEJ.BUZIAM WAS I SIE NIE MARTWCIE JAK COS BEDZIE WIADOME DAM ZNAC .AAA PISALA BLIZNIAKOWA ZE DZIS WYCHODZI :-) "

O no to moze dzisiaj Czarna wypuszcza w takim razie bo No-spe to moze w domu lykac:tak:po co ma tam lezec. tylko czy w weekendy wypisy robia?bo jak lezalam w szpitalu jakis czas temu to mnie nie chcieli wypisac.chyba ze tam jakos inaczej jest.
czekamy na Age1480!!!!

reklama
Do góry