reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Z wrażenia nie pisałam w tym wątku co trzeba:)) ale obiecuje poprawę:))

Uploaded with ImageShack.us
Czesc, jestem Roksana, urodzilam sie o 11.10, 3750g, 56cm.

Ja tu czekam na wieści jak akcja a tu proszę. To się nazywa expres.

GRATULACJE MARTYNA!!!!!!!!!!​

Wieści od Martyny:

Ochrzanili mnie ze w domu chyba chcialam rodzic, w czasie ktg mi wody odeszly, w badaniu pelne rozwarcie, ledwo na porodowke dojechalismy i zaraz bylo po :-) I bez szwow, tylko obszorowana, ale bolalo mega i jestem zmeczona, ale to expres byl :-)

a na fotkowym mała Roksi

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje !!!!!!!!!!!!

Skoro ja szybko urodziłam, Martyna ekspresem to ty Patrycja w 5 minut urodzisz :)

No to i my tu gratulujemy Martynko ekspresowego porodu, wychodzi na to, że możesz rodzić dziecko za dzieckiem;-)

Patka i tego CI zyczymy;-)
Martyna jeszcze raz gratulejszyn.

Ja chyba pójdę w ślady Uli i zrobię sobie dziecko na 7me urodziny Hanki;-)

Kaka ulalal co za zmiana:)))

wieści od Martyny

Hej. Mala byla opita wodami i troche ulewala, ale teraz na razie ok. Tyle ze prawie nie je, najchetniej by caly czas spala, wiec mam powtorke tego co z Rafalem, pewnie tez jej waga mocno spadnie. Ja obolala ale nie jest tak zle. Mam nadzieje ze jutro do domku :-) buziaki

reklama
No to fajnie, czekamy na relację od świeżej mamuśki:tak:

Kaka między moimi dziewczynami jest rocznikowo 6 lat, to jeszcze Ci 2 i pół zostało a potem do "roboty";-)

Do góry