reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

Z wrażenia nie pisałam w tym wątku co trzeba:)) ale obiecuje poprawę:))

Uploaded with ImageShack.us
Czesc, jestem Roksana, urodzilam sie o 11.10, 3750g, 56cm.

Ja tu czekam na wieści jak akcja a tu proszę. To się nazywa expres.

GRATULACJE MARTYNA!!!!!!!!!!​

Wieści od Martyny:

Ochrzanili mnie ze w domu chyba chcialam rodzic, w czasie ktg mi wody odeszly, w badaniu pelne rozwarcie, ledwo na porodowke dojechalismy i zaraz bylo po :-) I bez szwow, tylko obszorowana, ale bolalo mega i jestem zmeczona, ale to expres byl :-)

a na fotkowym mała Roksi

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje !!!!!!!!!!!!

Skoro ja szybko urodziłam, Martyna ekspresem to ty Patrycja w 5 minut urodzisz :)

No to i my tu gratulujemy Martynko ekspresowego porodu, wychodzi na to, że możesz rodzić dziecko za dzieckiem;-)

Patka i tego CI zyczymy;-)
Martyna jeszcze raz gratulejszyn.

Ja chyba pójdę w ślady Uli i zrobię sobie dziecko na 7me urodziny Hanki;-)

Kaka ulalal co za zmiana:)))

wieści od Martyny

Hej. Mala byla opita wodami i troche ulewala, ale teraz na razie ok. Tyle ze prawie nie je, najchetniej by caly czas spala, wiec mam powtorke tego co z Rafalem, pewnie tez jej waga mocno spadnie. Ja obolala ale nie jest tak zle. Mam nadzieje ze jutro do domku :-) buziaki

reklama
No to fajnie, czekamy na relację od świeżej mamuśki:tak:

Kaka między moimi dziewczynami jest rocznikowo 6 lat, to jeszcze Ci 2 i pół zostało a potem do "roboty";-)

Do góry