reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Tu Malena. zostajemy na lampy z żółtaczką. Po za tym jest cudownie. Wogóle nie czuje że rodziłam:)) buziaki dla wszystkich bb panienek. Co tam u was????

fotka na zdjęciowym:)))

Złożyłam jej grupowe gratulację od was wszystkich:)))

Widziałam zdjęcia Nikosia... Achhhhhh .... Cudo:)
Zresztą nie tylko jego i bardzo nam się podobały (znaczy się mi i Pati)

Ale, ale. Przepraszam. Nie mogę się udzielać póki co - egzamin w przyszły piątek. Trzymajcie kciuki, a ja wszystkim zdróweczka przede wszystkim życzę i do rychłego!

Evelajna kciuki zaciśnięte!!!!

A ja pierdoła całkiem zapomniałam.
Malena od wtorku jest z maluszkiem w domku ale mały to krzykacz i cycol więc nie ma jak wejść. Pozdrawia was cieplutko

reklama
Kochane, jeden egzamin zdany (uf uf), kolejny we wtorek. Więc wsiąkłam w książki.
Wy pewnie zaraz w trasy ruszycie na spotkanie- wypijcie i za mnie kielicha wina/piwa/czegoś-mocniejszego (skreślić niepotrzebne)
Bawcie się dobrze i niech pogoda dopisuje!
Buziaki:*

Do góry