reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Motylku:
Z okazji narodzin waszej córeczki,
która swoim przyjściem na świat
uradowała tak wiele osób,
życzymy Wam, aby rosła duża,
silna i zdrowa, i żeby była dla Was
źródłem nieustającej radości :tak::tak:

Ja moge rodzic za kilka dni, tylko musze do konca wszystko przygotowac :-D

reklama
Motylku - gratulacje dla Ciebie, taty i przede wszystkim Amelki !!

Czekamy na Was !!

No i nie możemy się zdjęć małej Amelki doczekać !!!!!!:-):-):-)

SMS OD MOTYLKA:

"Amelka jest taka malutka, że szok :D Ja jeszcze nie spałam, znieczulenie powoli puszcza. Nie moge sie napatrzeć na nią :) Najprawdopodobniej jutro do obiadu wyjdziemy.Dziewczyny, teraz wasza kolej :-) Jeszcze raz dzięki za smsy i pamięć. Myślami jestem z wami! Mój M wytrwał do końca porodu. Pozdrawiam!"

Karolinko dzielna jestes mamusia. I cieszymy sie razem z wami z waszego szczęścia. Malutka szybko dobije wagą wiec spokojnie. Czekamy na was i fotki waszej królewny.

Dzis dostałam sms-a od AGA1480
Maja sie super, jeszcze leza w szpitalu. Maluchy sa karmione piersia:))) Wszystkie was pozdrawia.
Dla Motylka WIELKIE GRATULACJE

reklama
Do góry