reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

reklama
Sms od naszej Klusi
Hej! jestem na patologii od południa. Rozwarcie 2 palce, szyja 1,5 zgładzona, skurcze są dość bolesne. Godzinę temu wypadł czop. Wieczorem cewnik lub może wcześniej coś się ruszy. Dostałam 2 czopki, chodzę ile się da. Trzymajcie kciuki by udało się dziś :) "

Klusia pozdrawia wszystkie dziewczyny :tak:

Mam wieści od Edytki (Stokrotki) :

"hej. Urodziłam synka 3470 i 56 cm przez cc. Wczoraj o 23 odeszły mi wody a dziś po 12 mój synek Bartus był juz na świecie. Teraz leże po cc i próbuje dojść do siebie. Nie mogę wejść na bb, bede jeszcze próbować moze sie uda. Kto ma namiar na agaundpestka? Miała być w tym szpitalu w którym teraz jestem ja? "

Ostatnia edycja:
reklama
Nasza Klusia urodziła sn :-)
"Udało się samej przed 1, choć było ciężko bo ciągnęła za pępowinę. Wszyscy się śmiali, że jak torebkę na ramieniu. Porozrywała mnie trochę, 3 szwy, boli każdy cm ciała"

Klusia ma małą elegantkę, która bez torebki się nigdzie nie rusza :-D
Dziewczyny odpoczywają i przesyłają pozdrowienia :tak:

Do góry