reklama
tialana
Fanka BB :)
Sms od naszej Klusi
Hej! jestem na patologii od południa. Rozwarcie 2 palce, szyja 1,5 zgładzona, skurcze są dość bolesne. Godzinę temu wypadł czop. Wieczorem cewnik lub może wcześniej coś się ruszy. Dostałam 2 czopki, chodzę ile się da. Trzymajcie kciuki by udało się dziś "
Klusia pozdrawia wszystkie dziewczyny
Hej! jestem na patologii od południa. Rozwarcie 2 palce, szyja 1,5 zgładzona, skurcze są dość bolesne. Godzinę temu wypadł czop. Wieczorem cewnik lub może wcześniej coś się ruszy. Dostałam 2 czopki, chodzę ile się da. Trzymajcie kciuki by udało się dziś "
Klusia pozdrawia wszystkie dziewczyny
tialana
kolejny sms od Klusi
"Jestem na porodówce. 3 palce. mówią że do północy powinno się udać"
:-)
"Jestem na porodówce. 3 palce. mówią że do północy powinno się udać"
:-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Mam wieści od Edytki (Stokrotki) :
"hej. Urodziłam synka 3470 i 56 cm przez cc. Wczoraj o 23 odeszły mi wody a dziś po 12 mój synek Bartus był juz na świecie. Teraz leże po cc i próbuje dojść do siebie. Nie mogę wejść na bb, bede jeszcze próbować moze sie uda. Kto ma namiar na agaundpestka? Miała być w tym szpitalu w którym teraz jestem ja? "
"hej. Urodziłam synka 3470 i 56 cm przez cc. Wczoraj o 23 odeszły mi wody a dziś po 12 mój synek Bartus był juz na świecie. Teraz leże po cc i próbuje dojść do siebie. Nie mogę wejść na bb, bede jeszcze próbować moze sie uda. Kto ma namiar na agaundpestka? Miała być w tym szpitalu w którym teraz jestem ja? "
Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane,ja od wczoraj od 14 mam coraz lepszy nastroj szwy jeszcze ciagna, ale to juz pikus malutenki trzymajcie kciuki, zeby mala zoltaczki nie miala to wtedy dzisiaj do domku wyjdziemy. Mala przespala bezkarmienia cala noc i to troche mnie martwiJz
Caluje was
Caluje was
reklama
tialana
Nasza Klusia urodziła sn :-)
"Udało się samej przed 1, choć było ciężko bo ciągnęła za pępowinę. Wszyscy się śmiali, że jak torebkę na ramieniu. Porozrywała mnie trochę, 3 szwy, boli każdy cm ciała"
Klusia ma małą elegantkę, która bez torebki się nigdzie nie rusza
Dziewczyny odpoczywają i przesyłają pozdrowienia
"Udało się samej przed 1, choć było ciężko bo ciągnęła za pępowinę. Wszyscy się śmiali, że jak torebkę na ramieniu. Porozrywała mnie trochę, 3 szwy, boli każdy cm ciała"
Klusia ma małą elegantkę, która bez torebki się nigdzie nie rusza
Dziewczyny odpoczywają i przesyłają pozdrowienia