reklama
Dziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?
Moja sie budziła nawet i co godzinę... Nie było to zawsze typowo na karmienie, bardziej na przytulenie przy piersi... Ale trwalo to bardzo długo, powyżej roku. U Ciebie zawsze na pewno chodzi o karmienie? Ile trwa takie przebudzenie i aktywne ssanie?
obydowakacji
Fanka BB :)
Moja ma 17 i budzi się co 3-4 h także wyluzuj
Goodka
Moderator
Normalne Moja budziła się nawet częściej.Dziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?
Moja w tym wieku też się tak budziła i chodziło o karmienie. Ale ona ogólnie miała ogromny apetyt. Przeszło jej po 12 miesiącu i wtedy zaczęła przesypiać noce. Możesz sprawdzić czy nie chodzi o picie w nocy i dlatego się często budzi. Może pomóc bidon/ butelka z wodą pod ręką przy łóżeczku
Lady Loka
Do roku podaje się mleko na żądanie, więc nie powinno się podmieniać na wodę.Moja w tym wieku też się tak budziła i chodziło o karmienie. Ale ona ogólnie miała ogromny apetyt. Przeszło jej po 12 miesiącu i wtedy zaczęła przesypiać noce. Możesz sprawdzić czy nie chodzi o picie w nocy i dlatego się często budzi. Może pomóc bidon/ butelka z wodą pod ręką przy łóżeczku
reklama
olka11135
Dziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?
Zmień otoczenie
Moje dziecko ma 12 miesięcy i nie śpi całych nocy, nie wiem jakim cudem miałoby je przesypiać. Nie nastawiam się na to przed 3 urodzinami, a to moje 3 dziecko. Mam wielu znajomych z dziećmi, większość to mamy karmiące piersią i jest dokładnie tak samo