F
F87
Gość
Dobrze, że mnie nie widziszNie żrej tyle bo utyjesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że mnie nie widziszNie żrej tyle bo utyjesz
Jestem w ciąży, hormony mi buzują to mi wolnoNie żrej tyle bo utyjesz
Jakby co, ja tak zaszłam w obecną ciążę. Polecam skinny jeans z HMuNooo, taka mieszanka... Nosisz jeansy oryginalne czy z sieciowki? Pytam, bo te z sieciowki przepuszczają plemniki i może w ciąży jesteś.
Noszę takie kupione z bazaru od chińczykówNooo, taka mieszanka... Nosisz jeansy oryginalne czy z sieciowki? Pytam, bo te z sieciowki przepuszczają plemniki i może w ciąży jesteś.
A ja dziś lecę na paście rybnej tzn. była na śniadanie,a teraz i na obiad arbuz i ananas. I woda dużoooo wody
Po pracy czeka kalafiorowa ❤
Warzywa al dente poproszę, bo gotowane mają wysoki indeks glikemiczny. Ale tak czy tak, bardzo dziękuję i czekam
Jakby co, ja tak zaszłam w obecną ciążę. Polecam skinny jeans z HMu
Jak w tym cyklu nie zalapie to lecę przed urlopem po dżiny do hmu skoro polecaszJakby co, ja tak zaszłam w obecną ciążę. Polecam skinny jeans z HMu
Proszę Cię. Spodnie od chinola czy wytrysk w pochwie to jest to samo co palcówka łapami wysmarowanymi spermą. Poczekaj dwa dni i testuj z porannego moczu.Noszę takie kupione z bazaru od chińczyków
To nie wiem czy przepuszczaja czy nie.
Ale z drugiej strony jak się nie seksze przez ubrania mąż nie spuszcza się w spodnie tylko we mnie więc wiesz być może się plemniki już wgryzl w to moje jajo plodowe
Nie chcem paczać chybaDobrze, że mnie nie widzisz
Co mają buzujące hormony do wpierdzielania???Jestem w ciąży, hormony mi buzują to mi wolno
Jak się seksisz, a nie serduszkujesz to cionzy z tego nie będzieNoszę takie kupione z bazaru od chińczyków
To nie wiem czy przepuszczaja czy nie.
Ale z drugiej strony jak się nie seksze przez ubrania mąż nie spuszcza się w spodnie tylko we mnie więc wiesz być może się plemniki już wgryzl w to moje jajo plodowe
Sama nie wiem. Poniosło nas. Wiesz jak jest, wrócił do domu po pijaku, natrzaskał mi po pysku i jakoś tak mu uległam, przecież on mnie leje tylko jak pije gin lubuski. To chyba dobry jednak człowiek jest.Jako antykoncepcję czy środek do zajścia..?