frez.ja1987
Fanka BB :)
Dej trochę<odgłos robionego popcornu>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dej trochę<odgłos robionego popcornu>
Dej dej dej<odgłos robionego popcornu>
Dej trochę
Dla wszystkich starczyDej dej dej
A ja się zastanawiałam skąd one skubane tyle energii mają... I teraz już wiem, dieta bawełniana. Muszę spróbować.Od wieków wiadomo, że plemniki to skryci bawełnożercy i obsesyjnie dążą do wgryzania się w nasze dresy i majtki. Dodatkowo bawełniana wkładka jest dla plemników niczym kocimiętką dla kocurka!
Nie są w stanie jej się oprzeć, gryzą jak oszalałe i najedzone z pełnymi brzuszkami lądują w pochwie by swobodnie i leniwie dopłynąć do jajeczka [emoji2320]
Dzięki ja mam praliny orzechowe jak któraś chętnaDla wszystkich starczy
plemniki mojego męża przeskakują, a nie przechodzą przez ubranie. Jak też masz takiego kozaka, to po cichu gratuluję.A plemniki są w stanie przejść przez ubranie? Czy jest to dla nich bariera nie do pokonania?
Dzięki ja mam praliny orzechowe jak któraś chętna
Dzięki ja mam praliny orzechowe jak któraś chętna