DarkAsterR
Fanka BB :)
A na główny posiłek roladki z indyka czy curry?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁapJa!
Sama mogę zaproponować lody.
Rozowo niebieski jednorożec.
Zdecydowanie curryA na główny posiłek roladki z indyka czy curry?
ja z indyka, brązowy ryż i bez sosu. I bez stresu, lekarz mi zalecił.A na główny posiłek roladki z indyka czy curry?
Zdecydowanie curry
ja z indyka, brązowy ryż i bez sosu. I bez stresu, lekarz mi zalecił.
Warzywa al dente poproszę, bo gotowane mają wysoki indeks glikemiczny. Ale tak czy tak, bardzo dziękuję i czekamOk. Świeży kurczak z farmy z curry i brazowym ryżem. Do tego mam jeszcze cytrynowa galaretka z truskawkami. Albo lody.
Dla ciebie roladki z indyka doprawione lekko solą i pieprzem ziołowym. Brązowy ryż (jem tylko brązowy, mam go w tonach) i selekcja warzyw na parze z sosem czosnkowym domowej roboty.
Dobra, zgłodniałam od tego wszystkiego. Idę coś zjeśćOk. Świeży kurczak z farmy z curry i brazowym ryżem. Do tego mam jeszcze cytrynowa galaretka z truskawkami. Albo lody.
Dla ciebie roladki z indyka doprawione lekko solą i pieprzem ziołowym. Brązowy ryż (jem tylko brązowy, mam go w tonach) i selekcja warzyw na parze z sosem czosnkowym domowej roboty.
Nooo, taka mieszanka... Nosisz jeansy oryginalne czy z sieciowki? Pytam, bo te z sieciowki przepuszczają plemniki i może w ciąży jesteś.A ja dziś lecę na parcie rybnej tzn był A na śniadanie,a teraz i na obiad arbuz i ananas. I woda dużoooo wody
Po pracy czeka kalafiorowa ❤
Nie żrej tyle bo utyjeszDobra, zgłodniałam od tego wszystkiego. Idę coś zjeść