reklama
ja mialam najgorsza noc od kiedy jestem w ciazy. wogole nie moglam spac tak mnie brzuch bolal w dole jakby na okres a gory tak pecznial jakby chcial sie rozszerzyc a nie mogl. maly ma coraz mniej miejsca chyba. myslalam, ze go urodze przez pepek tak mnie tam bolalo. Bo on wciaz lezy w poprzek. nie wiem jak dzis wytrzymam tyle godzinw pracy ale sotaly mi juz tylko 4 dni do odejscia wiec chce isc. za tydzien to moge miec takie nocki non stop bo bede mogla odsypiac w dzien.
dziewczyny wlasnie Was podczytuje, pije herbatke i co chwile moknie mi pidzamka na prawej piersi. myslalam, ze moze ja nie ostroznie pije i niepostrzezenie "ulewam". przy 5 plamie dostalam olsnienia, siara az sobie zanucilam muzyczke z Archiwum X ;-)
Noelka, współczuję nocki.. Ja też takie miewam, ale jeśli trzeba wstać potem do pracy, to jest faktycznie nieciekawie.. Dobrze, że to jeszcze tylko kilka dni.
Maryńka, widzę, że u Ciebie też się zaczyna .
A ja zauważyłam, że Gabrynia zaczyna mi dość boleśnie dawać w kość przy przeciąganiu się. Nie wiem, czy ma tak mało miejsca, czy trochę inaczej się ułożyła, ale wszystkie jej ruchy, które czuję u dołu brzucha coraz bardziej mnie bolą...
Maryńka, widzę, że u Ciebie też się zaczyna .
A ja zauważyłam, że Gabrynia zaczyna mi dość boleśnie dawać w kość przy przeciąganiu się. Nie wiem, czy ma tak mało miejsca, czy trochę inaczej się ułożyła, ale wszystkie jej ruchy, które czuję u dołu brzucha coraz bardziej mnie bolą...
Dziewczyny ja nie polecam A6W - jest naprawdę sporo lepszych programów, które nie robią sieczki z kręgosłupa. Ważne jest też żeby przy jakichkolwiek ćwiczeniach na brzuszek robić również ćwiczenia na mięśnie grzbietu.
A z dolegliwości ciążowych, to niestety ale plecy dają mi o sobie znać co raz bardziej. Często boli mnie prawa strona, gdyby to był kręgosłup, to ok, ale to po prostu cały bok. Nie wiem co to moze byc.
A z dolegliwości ciążowych, to niestety ale plecy dają mi o sobie znać co raz bardziej. Często boli mnie prawa strona, gdyby to był kręgosłup, to ok, ale to po prostu cały bok. Nie wiem co to moze byc.
onesmile
Świat według Pafffcia
Ja ledwo chodze, wciaz bola mnie dolne partie miednicy po upadku. Do tego kregoslup nie wyrabia i standardowo nawalaja biodra.
Do tego od jakiegos tygodnia mam niesamowite jazdy smakowe. Raz jem bigos, a za chwile wciagam tabliczke czekolady. Waga rosnie w zastraszajacym tempie.
Do tego od jakiegos tygodnia mam niesamowite jazdy smakowe. Raz jem bigos, a za chwile wciagam tabliczke czekolady. Waga rosnie w zastraszajacym tempie.
mikowata
:)
A mi sie ostatnio albo zupełnie nie chce jeść, albo są takie dni gdy jem non stop. Ostatnio tez są grane często kiszone, brokuły, mango i truskawki!
I tez co pare dni wstaje z mokra bluzka.
Do tego mam lekka paranoję co do opadniecia brzucha...codziennie patrzę w lustro czy coś sie zmieniło
I tez co pare dni wstaje z mokra bluzka.
Do tego mam lekka paranoję co do opadniecia brzucha...codziennie patrzę w lustro czy coś sie zmieniło
marta_diabet
Początkująca w BB
Hej Dziewczyny,
a jak często macie skurcze??? Bo ja codziennie jakieś 1-2 razy, czasem nawet jakieś 3 minuty. Zastanawiam się czy to normalne. Brzuch mnie w zasadzie nie boli, no oprócz tych krótki bólów przy skurczach. W zasadzie to chętnie bym już urodziła:-)
Pozdrawiam
a jak często macie skurcze??? Bo ja codziennie jakieś 1-2 razy, czasem nawet jakieś 3 minuty. Zastanawiam się czy to normalne. Brzuch mnie w zasadzie nie boli, no oprócz tych krótki bólów przy skurczach. W zasadzie to chętnie bym już urodziła:-)
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: