reklama
Deizzi
Fanka BB :)
mikowata ja przez całą ciążę promieniałam, ale ostatnio czuje sie juz słoniowato i z chęcią zacznę poporodowy powrót do formy jakims fitnesem..
Ja jak mi się blizna już zagoi to zaczynam ZNOWU "A6W" bardzo fajny zestaw ćwiczeń na brzuszek...
anka26_x_07
Mama Laury :)
pamietam jak dziewczyny pisaly o tym zestawie cwiczen. Chyba ani jedna nie dotrwala do koncaJa jak mi się blizna już zagoi to zaczynam ZNOWU "A6W" bardzo fajny zestaw ćwiczeń na brzuszek...
Ja nawet sie za nie nie bralam ale jak bede musiala tym razem to jestem w stanie przez nie przebrnac
Obym nie musiala sprawdzac
pamietam jak dziewczyny pisaly o tym zestawie cwiczen. Chyba ani jedna nie dotrwala do konca
Ja nawet sie za nie nie bralam ale jak bede musiala tym razem to jestem w stanie przez nie przebrnac
Obym nie musiala sprawdzac
taraaaaa, to już znasz. Dottrwałam do konca jakies 2- 3 lata temu.
Potwierdzam, potrzeba dużej determinacji i sysstematyczności- jak komuś mocno zależy to wystarczy .....ćwiczenia nie są zbyt trudne, ale nie majac doczynienia ze sportem wogóle, może i faktycznie będą sprawiały trudnoci.....ale co najważniejsze przy solidnym i systematycznym wykonywaniu, podkreslam SOLIDNYM i systematycznym......naprawde widac efekty.hmmmm dobrze,ze przypomniałyście o tym, pewnie skorzystam))
wracado dolegliwości...hmm ja nadal nie mam....ale 27 dni przed zacną datą zauważam,że chyba mój mąż odczywa jakieś napiecie przedporodowe.....rozleniwiony, poddenerwowany))swojadroga chyba przez cała ciąże miał wiecej ,,ciazowych" objawów niż ja) ( zachcianki, przybieranie na wadze, brzuszek), zero alkoholu)))
anka26_x_07
Aleksp ja licze na moja genetyke Co do meza to czesto przezywaja bardziej niz my same. A rosnacy brzuszek to standard, moj ma to samoChociaz na imprezach nie odmawiaa ja mu zazle nie mam bo biedny ciezko pracuje i tez mu sie cos nalezy
ja bym chciała wrócić do swojej formy. pływanie i inne. niestety chyba tak nie będzie. ale z miłą checią wróce na rower i na rolki.
Co do samopoczucia. o dziwo od początku ciązy nie miałam żadnych dolegliwości. Teraz też nie. jedyne co to nerwoból pod żebrami bo mam nerw ucisniety. ale takto to wszystko w porządku cieszy mnie to.
Co do samopoczucia. o dziwo od początku ciązy nie miałam żadnych dolegliwości. Teraz też nie. jedyne co to nerwoból pod żebrami bo mam nerw ucisniety. ale takto to wszystko w porządku cieszy mnie to.
reklama
anka26_x_07
Zaczal mnie bolec biust
Od poczatku mi nie urosl wiec czyzby chcial sie wybic na koncowce
Od poczatku mi nie urosl wiec czyzby chcial sie wybic na koncowce
Podziel się: