Czekolada1717
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są dosyć wyraźne kreski gratulacje!W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam dwa testy ciążowe i są blade kreski czy ten wynik można uznać za pewny?
Oczywiście zamierzam iść do lekarza.
Dolaczam zdjęcie
Jestem poprostu w szoku bo robiłam test 24 grudnia i nie było żadnego cienia ani nic. A tu dziś szok.To są dosyć wyraźne kreski gratulacje!
Okres tak naprawdę powinnam dostać wczoraj lub dziś więc takiego spoznienia nie ma, poprostu przeczuwałam że coś może być i to mnie skłoniło do zrobienia testu.Ja jak robiłam test też była bladziutka kreska druga jak na jednym z tych zdjęć a teraz mam prawie 2 miesięcznego malucha,. Na drugim już masz dość wyraźną kreske. Może akurat na test wtedy za szybko było i nic nie pokazało, a miesiączka ile Ci sie spóźnia?
Mi sie akurat pare dni spóźniał okres. Ja kolejne też robiłam 2 jeden po drugim, ale pierwszy test wyszedł bladziutka kreska była. Do lekarza ja bym sie za jakieś 3-4 tyg umówiła na twoim miejscu, sama za szybko szłam i miałam niepotrzebne nerwy.Okres tak naprawdę powinnam dostać wczoraj lub dziś więc takiego spoznienia nie ma, poprostu przeczuwałam że coś może być i to mnie skłoniło do zrobienia testu.
Jedna ta wyraźniejsza kreska to był pierwszy test a drugi wykonany "na siłę" zaraz po tym pierwszym.
Blade kreski ???? To sa mega piekne krechy!!! GratulujeW dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam dwa testy ciążowe i są blade kreski czy ten wynik można uznać za pewny?
Oczywiście zamierzam iść do lekarza.
Dolaczam zdjęcie