reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

ha ja ktora ostatnio cwicylam na wych. fiz.w zerowce dalam rade sie zmobilizowac ruszyc tylek i przecwiczyc skalpel z Ewa! jak ja dalam rade to Wy (te ktore sie jeszcze nie zmobilizowalay) dadza rade! mi bardzo pomógł zwrot w trakcie płyty ze to co podpowiada Ci umysł ze nie dasz rady to nieprawda

reklama
marlena skalpel probowalas?? ja musialam zacisnac zeby ale dałam rade sprobuj się przemoc, ja tez mam co spalić- brzuch jak w 5mcu

marlena skalpel probowalas?? ja musialam zacisnac zeby ale dałam rade sprobuj się przemoc, ja tez mam co spalić- brzuch jak w 5mcu

skalpel i kilera hehe Jak mam noge podniesc i tak se wymachiwac jak ona:szok: toz to zabujstwo w bialy dzien(rownowagi to ja nie mam):-D

stokrotka zasnela:)zjem banana:)i jeszcze raz sprobuje:)

Ostatnia edycja:
No ja też walczę ze skalpelem bo to niby takie wolne ale strasznie mięśnie zmusza do pracy:tak: A ze moje są zastane to już w ogóle.
A od przyszłego czwartku zaczynam chodzić z koleżanką na zumbe:-) Na razie 1x w tygodniu a potem zobaczę;-)

reklama
nic muszę w końcu TZ zmobilizować żeby mi kompa do tv podłączył co bym miała większy obraz ;-)i wtedy może wreszcie się zabiorę za Ewkę ;-)
tak sobie ostatnio popatrzyłam w lustro i w sumie nie jest żle, brzuszka prawie nie ma tylko czemu jak zakładam jeansy to mi wszystko góra wychodzi :wściekła/y::confused::angry:

Do góry