reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
Awersia jak w mazowiecim ta impreza to mojej mamie się podrzuci ,a jak w Krakowie to może ty coś wymyślisz,bo ja rodzinkę mam dopiero w Nowym Targu .Z reszto obie jesteśmy zmotoryzowane to damy rade,gdzies te dzieci wywiezc;-)

My z M znowu wczoraj na sanki żeśmy się wybrali, a u nas jest taka droga przez las stroma, przez zimę nie jeżdżą nią samochody. Ale jest tak że zjazd trwa 5 min a potem 30 min pod górę:-D Zjechaliśmy do polowy po dwa razy potem każde osobno po razie i mieliśmy dość bo samo potem wracanie tak męczyło, że stwierdziliśmy że się poddajemy:-D a najlepsze to że praktycznie za każdym razem lądowaliśmy w rowie i ja z sanek spadałam bo się nam zapomniało jak się to kieruje no i kazde nogami na boki machało:-D A jak się nam uda to wybierzemy się jeszcze na worki:-)

dziewczyny melduje, ze moj orbitrek dziala i przynosi efekty.
dzis wlazlam na czczo na wage i mam juz -3 kg od 9 stycznia!

potem na czczo 21 minut orbiego i czlowiek czuje, ze zyje!

hejka,
i zaczęłam ćwiczyć z Ewą. Trochę oszukiwałam, ale inaczej padłabym na pierwszy raz:-D Hania patrzyła jak zaczarowana na matkę wyma****ącą nogami.
Uciekam na spacer

Ja wczoraj z Ewą cwiczyłam 3 raz i też musiałam troche oszukiwac bo uda z zakwasów bolały strasznie.Musze się zebrac bardziej regularnie do cwiczenia a nie tylko jak chcem złośc rozładowac:-DDlatego dzis znowu bede cwiczyc z Ewa a na wieczór moze pobiegam choc troche bo juz przez 2 wieczory nie zbliżałam się do bieżni a po cos wydałam swoje ostatnie pieniądze;-)to musze przestac się rozczulac nad sobą.

reklama
ja mam na wadze 60 kg i bardzo mnie to cieszy :D

Risia a ja miałam przed ciążą, teraz mam ciut więcej....
Drugi dzień z Ewką, zakwasy już są, ale daję radę. Po ciąży z synem miałam 20 kg finalnie do zrzucenia, teraz 10 kg, musi się udać. Inaczej czeka mnie wymiana garderoby, a tego wolałabym uniknąć:wściekła/y:

Do góry