reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

reklama
Dolores nie no akurat małego tekstami się nie przejmuję,raczej mnie bawią:-D
A ja dziś bieżnie sobie daruje,po wczorajszym mam zakwasy w łydkach,ale maraton to ja dziś miałam po sklepach:tak:Nie było mnie 4h i 5 stówek przegwizdałam:dry:
Muszę się zmobilizowac i coś na brzuch zacząc cwiczyc

ja po 5 dniach brzuszków nabawiłam się bólu kości ogonowej
więc dziś przerwa
ale pobiegałabym sobie

dziewczyny a stosowałyście lub ktoś z waszych bliskich jakieś herbatki na trawienie lub wspomagające "chudnięcie" pytam sie bo teściowa narzeka ze jest gruba i czuje się ciężko a to taka osoba ze nie poćwiczy i chce jakąś herbatkę

myślę, że żadna nie pomoże
ale zieloną polecam z pigwą np ;)

Ja się dziś zmobilizowałam na cwiczenia brzuszkowe,Marcelka ułożyłam na macie tak by miał mnie nie daleko i widział telewizor co by chwile nie marudził.Pocwiczyłam troche i ten mój skręcony starszak tak dziczał że wlazł małemu na łapkę ten się rozpłakał i dupcia z dalszych poczynań .Dobrze że maluszkowi nic się w łapeczkę nie stało.
Dzieci niby śpia,Marcel się co chwila wybudza,ale pojadł cyca i może by pospał i chciałam pobiegac a tu teściowa dzwoni a ona jak dzwoni to ględzi o bzdetach nie istotnych pół godziny co najmniej .Własnie się rozłączyła i ma zadzwonic jeszcze za chwile.A biegac będę o północy.o dzwoni.:sorry:

dziewczyny a stosowałyście lub ktoś z waszych bliskich jakieś herbatki na trawienie lub wspomagające "chudnięcie" pytam sie bo teściowa narzeka ze jest gruba i czuje się ciężko a to taka osoba ze nie poćwiczy i chce jakąś herbatkę

rewelacyjnie działa czerwona herbata... moja mama non stop sie odchudza... pijąc herbatki i jedząc ciasta z bitą śmietaną:-Dale to sobie bardzo chwali...:tak:

ja przy diecie w cia,gu 3 dni schudłam 1 kg :) no i wchodzę już lekko w rozm 34 :) ale jeszcze 5,5 kg i bedzie super:)

rewelacyjnie działa czerwona herbata... moja mama non stop sie odchudza... pijąc herbatki i jedząc ciasta z bitą śmietaną:-Dale to sobie bardzo chwali...:tak:

ja przy diecie w cia,gu 3 dni schudłam 1 kg :) no i wchodzę już lekko w rozm 34 :) ale jeszcze 5,5 kg i bedzie super:)

miej litość i normalnych ludzi nie denerwuj ;-):-D

Risia! Na Boga!!!!Nie masz serca!!!

Ja dopiero dzis w koncu zaczelam cwiczyc. Jestem po godzinnej masakrze ale fajnie sie czuje. Troche zumby z youtuba potem caly skalpel Chodakowskiej.Ciesze sie, ze pierwszy dzien zaliczony, bo najgorzej zaczac.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry