reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

no oszukuje, bo czasem jak juz nie daje rady to tylko patrze jak ona to dalej pieknie cwiczy a ja sobie czekam co bedzie natepne :-D:-D:-D:-D:-D Z niej to jakis terminator!!!:szok::szok::szok::szok: Ale przyznaje, ze dzis bardzo malo oszukiwalam:tak:;-)

reklama
A ja wczoraj przegiełam ,40min odśnieżania ,skalpel i wieczorem jeszcze wyżyłam się na bieżni a dziś jestem dętka:-Dnic nie cwicze,moje uda ledwo zipią;-)

ja dzis zaliczylam 2x10 min na orbitreku i pod wieczor 14 min jejeje, cos czuje, ze beda jutro zakwasy.

kurcze moja dobra kolezanka schudla 21 kg w 8 miesiecy, tez bym tak chciala... Bo mam troche tej spizarni :baffled:

niekoniecznie chce szybko schudnac, byle by bez joja.
u mnie poki co od 3 tygodni zlecialo 2 kg... troche powoli...

Awersia bingo;-)
Wnerwił to mało powiedziane,mam doła że hoho.Albo to się jakoś poskłada albo będę z tobą mogła chodzic na potańcówki ;-)
Dziś mam za to dzień podkówki na buzi i szklistych oczek.A jaki jutro dzien to zobaczymy może lepszy bo sobie własnie troszkę poprawiłam humorek.A może znowu będę musiała się wyżyc dobrze że podwórko spore,będzie co odśnieżac:-p
A no to pochwale się jeszcze że nerwy mi służą 1,5kg w 2 dni

Ruszam z Ewą od poniedziałku, trzymajcie kciuki.

kciuki&&&

Awersia bingo;-)
Wnerwił to mało powiedziane,mam doła że hoho.Albo to się jakoś poskłada albo będę z tobą mogła chodzic na potańcówki ;-)
Dziś mam za to dzień podkówki na buzi i szklistych oczek.A jaki jutro dzien to zobaczymy może lepszy bo sobie własnie troszkę poprawiłam humorek.A może znowu będę musiała się wyżyc dobrze że podwórko spore,będzie co odśnieżac:-p
A no to pochwale się jeszcze że nerwy mi służą 1,5kg w 2 dni

ja przez 5 dni w szpitalu 5 kg. i a zsie boje ze zaczna wracac a ja ich nie chce :no:

reklama
Awersia bingo;-)
Tylko z kim dzieci zostawimy, jak pójdziemy na balety? :-D
Ale by z nas była para do wzięcia na imprezach - panna z dzieckiem i rozwódka z dwójką dzieci hehe.
Tulam, będzie dobrze.

Do góry