reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

Mój syn mi wczoraj pare razy wyjeżdżał z tekstem ,,mamo a dlaczego ty cały dzień jesteś taka gruba ,,
Kochany syneczek:-Dwie jak mamusi sprawic przyjemnosc;-)

reklama
fajny syneczek, moj powiedzial od tylu myslaem ze to ....(imie grubej znajomej) do nas przyszla , i stwierdzenie bo wy za duzo jecie

Tylka w sukni nie widac ale cala reszte tak, a niestety nad wszystkim popracowac musze:tak::tak:Brzuchola tez jakos scisnac w tym gorsecie. Poza tym dla samej siebie chce sie czuc dobrze i to przede wszystkim. Dobra, od jutra OBIECUJE, zaczynam cwiczyc. Corcia mnie nie oszczedza-mamusiu dlaczego ty masz taka duza pupe i nogi???:szok::szok:
Tygrysek-to slub cywilny wiec chce ten kolor purple, ale z bialym dolem. Juz do nich pisalam i robia tez na zamowienie tylko z doplata. Strasznie tania ta kieca i naprawde w moim guscie:-):-)

jeden z m braci znowu mi dzis dokopywalz e ja gruba jestem i ze pewnie w ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

monaliza suknie sliczna a jaki kolor wybierasz, jaki to slub bedzie

Mój syn mi wczoraj pare razy wyjeżdżał z tekstem ,,mamo a dlaczego ty cały dzień jesteś taka gruba ,,
Kochany syneczek:-Dwie jak mamusi sprawic przyjemnosc;-)

dziewczyny nie przejmować się takimi tekstami ;-)

Tylka w sukni nie widac ale cala reszte tak, a niestety nad wszystkim popracowac musze:tak::tak:Brzuchola tez jakos scisnac w tym gorsecie. Poza tym dla samej siebie chce sie czuc dobrze i to przede wszystkim. Dobra, od jutra OBIECUJE, zaczynam cwiczyc. Corcia mnie nie oszczedza-mamusiu dlaczego ty masz taka duza pupe i nogi???:szok::szok:
Tygrysek-to slub cywilny wiec chce ten kolor purple, ale z bialym dolem. Juz do nich pisalam i robia tez na zamowienie tylko z doplata. Strasznie tania ta kieca i naprawde w moim guscie:-):-)

bier się do roboty
ja już 3 dzień ćwiczę
najgorzej zacząć

a póki co długie spacerki

Dolores nie no akurat małego tekstami się nie przejmuję,raczej mnie bawią:-D
A ja dziś bieżnie sobie daruje,po wczorajszym mam zakwasy w łydkach,ale maraton to ja dziś miałam po sklepach:tak:Nie było mnie 4h i 5 stówek przegwizdałam:dry:
Muszę się zmobilizowac i coś na brzuch zacząc cwiczyc

dziewczyny a stosowałyście lub ktoś z waszych bliskich jakieś herbatki na trawienie lub wspomagające "chudnięcie" pytam sie bo teściowa narzeka ze jest gruba i czuje się ciężko a to taka osoba ze nie poćwiczy i chce jakąś herbatkę

Niestety zadna herbatka nie pomoze zrzucic wagi, jedyni wspomagac proces odchudzania oparty na diecie i cwiczeniach, ja pije czerwona herbate Pu-erh, pomagala przy 1-szym odchudzaniu i pomaga teraz. Zielona podobno tez, ale nie wiem... :baffled:

reklama
Do góry