reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
no bo zauważyłam ze mi wyraźnie brzuszek zaczął schodzić po pierwszej @
D
Doloress
Gość
ja codziennie sobie powtarzam, że odchudzam sięod jutra
i od jutra ćwiczę
i od jutra ćwiczę
Tygrysek1985
doti dobre hehhe
hahaha, ja mialam identycznie po pierwszej ciazy, w koncu zaszłam w druga i był spokoj ;-)ja codziennie sobie powtarzam, że odchudzam sięod jutra
i od jutra ćwiczę
D
Doloress
Gość
Lotka to u mnie długo to do jutra będzie się przeciągać
Megan ja tam pracoholik, nerwus jestem i słodycze mogą dla mnie nie istnieć, więc nie potrzebuję jakichś diet, ale trochę ruchu by się przydało choć ja tyle biegam w pracy, że zawsze sobie tłumaczę, że już mam joging
Megan ja tam pracoholik, nerwus jestem i słodycze mogą dla mnie nie istnieć, więc nie potrzebuję jakichś diet, ale trochę ruchu by się przydało choć ja tyle biegam w pracy, że zawsze sobie tłumaczę, że już mam joging
stokrotka.af
nooooooooo wlazłam na wagę a tam 61kg jeszcze 11kg do kosza a brzuszek nadal jest idę jutro po majty wyszczuplające nie ma co czekać, deprecha na maxa w kwestii wagi, dziś znów poszłam na siłownię a w domu tylko brzuszki robię póki co 100 jednorazowo
ja tak się zabieram "od jutra" z ten calanetic
ja tak się zabieram "od jutra" z ten calanetic
bebe85
Ja się wagą nie stresuję już bo mi się baterie wyczerpały i nie działa Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale przynajmniej spokój mam
Co do ćwiczeń to jak mi się przypomni to z młodym troszkę poćwiczymy, zresztą to głównie Wojtek dba o moją figurę...
Co do ćwiczeń to jak mi się przypomni to z młodym troszkę poćwiczymy, zresztą to głównie Wojtek dba o moją figurę...
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Bebe to u mnie to samo, popsuła się waga jak wróciłam ze szpitala, i do tej pory nie działa;-) U ginki się ważyłam i 65 kg w 6 tygodniu po porodzie, czyli najmniej 12 do zrzutu. teraz nie wiem, ale nie wydaje mi się, żebym coś schudła, bo mam tą samą dietę co Doti
Cholera ale jak bym się zawzięła, to te 4 kg do Świat mogła bym schudnąć, inaczej nie mam pojęcia w co się oblekę! No chyba, że za Gwiazdora. Tak, to dobry pomysł, przynajmniej brzucha nie trzeba będzie wypychać.
Najgorzej, że moja sis, jest miesiąc więcej po porodzie, też CC, i mama mówiła, że już barrrdzo schudła, no szlag!
Cholera ale jak bym się zawzięła, to te 4 kg do Świat mogła bym schudnąć, inaczej nie mam pojęcia w co się oblekę! No chyba, że za Gwiazdora. Tak, to dobry pomysł, przynajmniej brzucha nie trzeba będzie wypychać.
Najgorzej, że moja sis, jest miesiąc więcej po porodzie, też CC, i mama mówiła, że już barrrdzo schudła, no szlag!
Podziel się: