reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

u mnie waga spada polowi ale obwody się zmniejszają
w góre wchodzę w rozmiar 34:szok: biodra gorzej bo 36-38
waga 65,5 kg

reklama
u mnie troszkę dalej brzuch spadł i zauważyłam, że nogi też chudsze się zrobiły. Jaś kg ze mnie wysysa.

coś wam napisze na rozweselenie moje Oliwka ostatnio mówi do mnie "mamusiu ale masz duży brzuch, co tam masz???: :-D

a tak na poważnie to miałam chyba pierwsza @ ale taka słaba, tylko na wkładki i mam wrażenie, ze mi brzuch ruszył :) (miałam cc)

czesc , przylacze sie do watka,
ja po porodzie schudlam tylko 5 kg, 7 tyg po juz 10kg ale to chyba opuchlizna zeszla, karmie piersia tylko ze zjesc sobie lubie to ciezko bedzie , zwlaszcza ze przed ciaza dziwnie przytylam pare kilo. :szok:
brzuch sterczy...

A ja będąc u gina w piątek się zważyłam.
11,5 kg spadło, czyli jeszcze sześć z ciąży mi zostało :-(

Przed ciążą przytyłam 8, bo mi dysk wypadł i miałam rehabilitację.
Gin powiedział, że po cc mięśnie brzucha goją się 3 miesiące i tyle czasu trzeba odpuścić sobie ćwiczenia angażujące mięśnie brzucha. Później już można ćwiczyć, tylko nie szaleć od razu.
Choćbym i chciała poszaleć to się nie da, bo kondycję mam jak stara baba.
Wlazłam ostatnio na czwarte piętro się mocno zmachałam.

Ja sobie przysieglam ze OD JUTRA zaczynam diete (cycus juz niestety odpadł) tzn bez słodyczy, makaranow ziemniakow chleba, gazowanych napoi i nic tlustego. I pewnie i tak ten wałeczek po cc mi zostanie :wściekła/y:

reklama
Do góry