reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

3 miesiące temu o tej godzinie miałam 22kg więcej,zostało 3kg ciążowe plus 4 które wpadły mi przed samą ciążą.Moja aktualna waga 71,wzrost 171,doopa,uda,boczki wszystko to bym przeżyła ale tego brzucha jak w 5miesiącu nie mogę przełknąc.Mam go tyle ze mi majtasy ani pasy nie tuszuja tego:wściekła/y:
Ja jestem mega leniwa do cwiczen,kondycję mam raczej kiepską,ze jestem po cc to 3 miesiace po to juz kepski wykręt,wiem dobrze ze bez cwiczen on juz taki zostanie,no moze delikatnie się zmniejszy.Niech ktos mi strzeli kopa na opamiętanie i wzięcie sie do roboty:rofl2:

reklama
beacia bierz sie do roboty bo bedzie ci wisial jak krowie doje, jak bedziesz biegac to bedzie oklepywał ci oczy :szok: a tak swoja droga to tyczy tez mnie. Jestem zdania ze przy cc powinni usuwać nadmiar skóry i robic liposukcje brzucha :-D:-D skoro i tak jestesmy pocerowane jak stara skarpeta.

Beacia82 oj spokojnie nie wszystko na raz :tak:po pierwsze w zime będzie Ci cieplej i jak skończysz to będziesz miala więcej czasu dla siebie i może w ramach rozrywki i wyrwania sie z domu zapiszesz sie na jakiś basenik lub jakieś inne wesołe podskoki

beacia bierz sie do roboty bo bedzie ci wisial jak krowie doje, jak bedziesz biegac to bedzie oklepywał ci oczy :szok: a tak swoja droga to tyczy tez mnie. Jestem zdania ze przy cc powinni usuwać nadmiar skóry i robic liposukcje brzucha :-D:-D skoro i tak jestesmy pocerowane jak stara skarpeta.

też jestem za :)

oj ja po cc tez slabo spadam z wagi. moja kuynka wyglada jak patyk a jest po cc ptralam jejj co zrobila ze tak schudla ona na to karmie caly czas piersia. ja karmie butla pokarm mi zanikl.pozatym jestem ciagle jeszcze obolala po cc.co tu zrobic zeby wroc ic do swojej wagi??:-(

KASKA31 ja też karmię piersią i moje samoistne spadanie wagi to jakaś porażka jest... widocznie to działa tylko na niektórych. :) Na razie tylko dieta (skoro karmisz butlą to nie musisz się bać diety), ze sportu to spacery z maluszkiem, delikatne ćwiczenia wzmacniające po ciąży i stopniowo sobie dokładaj. I to by było na tyle... teorii ;)

reklama
Do góry