reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

No w koncu u mnie cos z waga ruszylo-1,5 kg mniej przez 2 tyg to chyba nie jest zle. Z callanetics dziewczyny po cesarce uwazajcie, ja chyba przedobrzylam i zaczela mnie na nowo rana pobolewac. Ograniczylam wiec brzuszki ale reszte cwicze chyba, ze uda mi sie na jakis dluzszy spacer wybrac to wtedy sobie daruje:-):-) Acha, jem tylko gotowane mieso, warzywa i ryz, zupy normalne ze wszystkim, a na sniadanie albo owsianka albo chleb ciemny z wedlinka. mam nadzieje, ze Olivce niczego nie brakuje.

reklama
awersja ja dziś próbowałam trochę poćwiczyć i d... kręgosłup mnie mega rozbolał, zwłaszcza szyjny
Mnie i bez ćwiczeń boli hehe
I właśnie dlatego bym chciała poćwiczyć, żeby mięśnie brzucha i pleców wzmocnić, żeby dobrze trzymały kręgosłup, bo się boję, że mnie znów połamie jak rok temu przy wypadnięciu dysku.

No to jak sobie obiecałam od dzisiaj dieta - tzrymajcie kciuki zebym wytrwala bez czekolady :-D bo ja od niej uzalezniona jestem :-D
Monaliza i mnie tez po cc brzuch pobolewa od cwiczen dlatego darowalam sobie. Wg od wczoraj to mnie rwie, przez ta ciagle zmieniajaca sie pogode. Wczoraj w nocy z -2 do +8 w przeciągu 3h :szok::szok::szok: i pozniej znowu spadała. To jakas przesada zeby tak temperatura sie zmieniala.

przyszły majtasy, wyprałam, jutro ubiorę wieczorem do kina z dziewczynami pierwszy raz, dam znać czy dały jakiś efekt wizualny i czy dało się w tym wytrzymac

Ja również mam postanowienie pozbycia się paru kilo..tylko karmie piersią i niesey z jedzeniem nie mogę bardzo kombinowac ale ostro borę się za ćwiczenia:) postanowiłam iść na aqua aerobik i zobaczymy jakie będą efekty:) wkońcu ile mozna być hipopotamem:)trzymam za was wszystkie kciuki:) piszcie jak efekty:)

moze was podopinguję :-) przed ciążą ważyłam 50,7 na końcu ciaży 62 a tearaz 50,9 :-D i ja nic zupełnie nie robie, zadnych cwiczen i diet, same mi te kg uciekły :tak: tylko brzuch taki sflaczały wiec brzuszki trzeba jednak porobic ale czasu brak:baffled:

reklama
Do góry