reklama
M
malenstwo20
Gość
trzeba kochać się z każdą wagą )))))))))))))))))
zgadzam się ale nie zawsze to latwe
w sensie czym sie żywiłaś ???? bo to nie najbardziej zastanawia
przyłączam się do pytania
Ja ostatnio się ważyłam i zonk! po porodzie szybko zeszlam do swojej wagi 58 kg a teraz waże 60- czyli zamiast utrzymac wagę albo chudnąć PRZYTYŁAM!!- nie mniej jednak się cieszę bo przy wzroscie 172 to taka sucha byłam tak że waga mi nie przeszkadza byle do góry już nie szła, gorzej z brzuchem masakra!!! Ale od wczoraj razem z M wzieliśmy się za robienie 6Weidera i może co pomoże... Najlepsze że nagadałam M. że mu też brzuch urosł( co prawdą nie jest, bo tylko jak się naje to mu coś nie coś widać) i bidak uwierzył i też się zapalił do cwiczeń z czego się cieszę bo przynajmniej na wzajem się bedziemy mobilizować, bo jednak 6 tygodni non-stop to dla mnie wyzwanie
Tygrysek1985
Fanka BB :)
a ja tam rozm.34 nie chce bo już taki miałam i o ciuchy w rozm. 34 ciężko ja tam wolę 36 i brak brzuszka - marzenie
D
Doloress
Gość
zgadzam się ale nie zawsze to latwe
e tam
wszystko jest możliwe
jak miałam 80 kg kiedyś
to nie miałam z tym problemu
teraz mam poniżej 70 i też nie mam
a ja tam rozm.34 nie chce bo już taki miałam i o ciuchy w rozm. 34 ciężko ja tam wolę 36 i brak brzuszka - marzenie
no a ile masz wzrostu???
bo ja nie wyobrażam się w rozmiarze nawet 36
No i ja sie w koncu wzielam za siebie. Jem duzo warzyw, owsianke na sniadanko, miesko gotowane ale to dopiero 2 dni wiec na rezultat musze jeszcze poczekac. Acha! i polecam zestaw cwiczen callanetics, szczegolnie dla tych dziewczyn po cc. Cwicze od dwoch dni, zakwasy sa ale nie sa to cwiczenia takie wysilkowe by mogly zaszkodzic ranom po operacji. Ja dzieki tym cwiczeniom i diecie schudlam po pierwszym porodzie 12 kg w 3 miesiace, a uwierzcie mi mialam z czego zrzucac...
Tygrysek1985
doti ja to taki mały Skrzat jestem 150cm
D
Doloress
Gość
No i ja sie w koncu wzielam za siebie. Jem duzo warzyw, owsianke na sniadanko, miesko gotowane ale to dopiero 2 dni wiec na rezultat musze jeszcze poczekac. Acha! i polecam zestaw cwiczen callanetics, szczegolnie dla tych dziewczyn po cc. Cwicze od dwoch dni, zakwasy sa ale nie sa to cwiczenia takie wysilkowe by mogly zaszkodzic ranom po operacji. Ja dzieki tym cwiczeniom i diecie schudlam po pierwszym porodzie 12 kg w 3 miesiace, a uwierzcie mi mialam z czego zrzucac...
to podaj jakies linki do tych ćwiczeń
poćwiczę z Zuzaczką
doti ja to taki mały Skrzat jestem 150cm
no to już rozumiem ten rozmiar 34
ja mam 175
Tygrysek1985
doti heh to byś mogla mi na głowę ... :-)
reklama
D
Doloress
Gość
Tygrysek buahahaha...
Podziel się: