reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie sama,ale samotna:-(

reklama
Witaj:-)
To dobrze trafilas;-)...u mnie srednio z czasem,na damy i wiesniaczki czasu nie mialam hahaha ale teraz za to googlebox se ogladam:-):-):-)mała zasnęła ,zapewne na jakieś 12minut
To też oglądam nałogowo :D

Spokój w domu do 13 ,aż za cicho .. Teraz już diabełki są i już zaczynam rozruch heh , byłam po nich na autobusie.. wieje jak cholera i przy czekaniu na dzieci to jedyna okazja przez chwilę poplotkować z innymi mamami i w ogóle kogoś zobaczyć ;)

Witam także i gratuluję dzidzi :D

@Ozdoba26 ja uwazam że to swietny pomysł mieszkać gdzieś trzeba:) lepiej płacić raty kredytu niż za wynajem z którego pozniej nic sie nie ma:) oczywiście to moje zdanie.

Ja zgubiłam dowód i dzisiaj muszę wszystkim się zająć zablokować w bankach itd. już się cieszę na stanie w urzędach:/
Ja to mam nadzieję ,że nie długo dowód zmienię , bardziej mi chodzi o nazwisko ;) szykuje białą suknię .. Ja z pierwszym tylko cywilny miałam to jak dziewica hehehe :D

Piździernik się zaczął jak nic.. zimno ,sezon palenia pełna para ,a nie lubię do piwnicy łazić ,chociaż wejście mam w domu i parę schodków ,ale sam fakt :p

Witam także i gratuluję dzidzi :D

Ja to mam nadzieję ,że nie długo dowód zmienię , bardziej mi chodzi o nazwisko ;) szykuje białą suknię .. Ja z pierwszym tylko cywilny miałam to jak dziewica hehehe :D

Piździernik się zaczął jak nic.. zimno ,sezon palenia pełna para ,a nie lubię do piwnicy łazić ,chociaż wejście mam w domu i parę schodków ,ale sam fakt :p
Ja miesiąc temu kładłam biała suknie:-D:-D

@Ewa87 a kiedy ślub? Pochwal się sukienka jeśli masz ochotę:) ja brałam tylko cywilny i też w białej sukience;)

@Ozdoba26 moje gratulacje:)

Jechałam po urzędzie po starsza do przedszkola i wiecie jak to jest jak się spieszycie to oczywiście pisk płacz itd w zasadzie o nic na całe 10min w trakcie których wyszłam na najgorszego rodzica swiata itd:p szczęśliwie kurier się spóźnił całe 30min a ja mam w końcu zmywarkę w domu:) żeby nie było że nie chce mi się myć niczego ale mamy szambo i ona jest bardziej ekonomiczna niż moje mycie w miseczkach

Ostatnia edycja:
@Ewa87 a kiedy ślub? Pochwal się sukienka jeśli masz ochotę:) ja brałam tylko cywilny i też w białej sukience;)

@Ozdoba26 moje gratulacje:)

Jechałam po urzędzie po starsza do przedszkola i wiecie jak to jest jak się spieszycie to oczywiście pisk płacz itd w zasadzie o nic na całe 10min w trakcie których wyszłam na najgorszego rodzica swiata itd:p szczęśliwie kurier się spóźnił całe 30min a ja mam w końcu zmywarkę w domu:) żeby nie było że nie chce mi się myć niczego ale mamy szambo i ona jest bardziej ekonomiczna niż moje mycie w miseczkach

Na wiosnę planujemy ,a suknię to szykuje dopiero ..ja taka nie zdecydowana :p będę zmieniać jeszcze 50 razy. Córka mi "pomaga" w wyborze tylko ona ma gust różowe i księżniczka hihi więc jak bym jej dała wybierać to bym wyglądała jak te na tych cygańskich weselach co w tv pokazują :D
@Ozdoba26 no to gratuluję :p
Ja też nie długo dam się już oficjalnie usidlić hehe.

Tak przeczytałam o tej zmywarce i marzenie .. jak ja nie cierpię myć naczyń, to dla mnie katorga .. dlatego często mój myje :) Nie raz myślę ,że za dobry dla mnie jest :p znamy się ponad 10 lat jak łysej konie .. doczekał się mnie :D

Na wiosnę planujemy ,a suknię to szykuje dopiero ..ja taka nie zdecydowana :p będę zmieniać jeszcze 50 razy. Córka mi "pomaga" w wyborze tylko ona ma gust różowe i księżniczka hihi więc jak bym jej dała wybierać to bym wyglądała jak te na tych cygańskich weselach co w tv pokazują :D
@Ozdoba26 no to gratuluję :p
Ja też nie długo dam się już oficjalnie usidlić hehe.

Tak przeczytałam o tej zmywarce i marzenie .. jak ja nie cierpię myć naczyń, to dla mnie katorga .. dlatego często mój myje :) Nie raz myślę ,że za dobry dla mnie jest :p znamy się ponad 10 lat jak łysej konie .. doczekał się mnie :D
A kiedy ślub??:-)

@Ewa87 mowisz że dopiero teraz wybierasz? Ja kupiłam miesiąc przed ślubem:p

@Ozdoba26 tak jak pisałaś że na portalach tylko o jednym to aż przetarłem oczy ze zdziwienia serio... Ja tylko tutaj jestem więc może stąd moja niewiedza

Mój to najchętniej zima by chciał ,a ja pierdziele :D marznac nie będę heh.
Ja to mogę i dwa lata wcześniej wybierać ,a na końcu zdanie zmienię hih i jeszcze tylko jedno ale jest ...z tym przeczuciem o tym ,że wkładka mnie zawiodła i to przed staraniem. Zaczęłam jeść słodkie ,co u mnie zdarzyło się raz w ciąży z synem .. od zawsze nawet jako dziecko nie cierpię czekolady ,słodyczy ,a teraz siedzę i jem batonik.. następne jem jabłka ,znienawidzone od zawsze .. sutki dotknąć nie mogę ,brzuch pobolewa i zmęczenie .. już nie długo i teścik to będę wiedzieć ;) wszystko było by ok ,tylko za wcześnie bo ta wkładka .. miałam czekać na okres żeby wyciągnąć ,a teraz nie wiem czy będzie.

reklama
Ja też kupilam kiecke chyba że 3tyg przed ślubem...ale najlepsze że przeglądałam strony internetowe,zdjecia,gazety,ogladalam ,,w czym do ślubu"na TVN hahaha rok przed,a kupiłam beznadziejna kiecke na chwilę przed slubem:p

Do góry