Ja nie mam czasu na takie rzeczy jak tv... Wykańczamy dom także non stop mam co robić jak nie w domu to wokół. Dzis w końcu poskładamy szafę i będę mogła odgruzowywać wszystko powoli bo nie idzie się ruszać. Nam akurat dobrze zrobiła przeprowadzka. U nas sytuacja zmusiła do podjęcia szybkiej decyzji o budowie domu i przez 2 lata mieszkaliśmy z teściami na mieszkanku 50m... W sumie 5 osób. Uwierzcie że miałam ochotę spakować się i uciec jak najdalej chociaż z teściami mi się super mieszkało bo mamy dobry kontakt ze soba. Na męża nie mam co narzekacie bo jest super ale przez tą sytuacją z mieszkaniem kątem u rodziców Miami chęć rzucić papiery choć to nie jego wina
reklama
Fajnie że dzieje się tyle u Ciebie..my myślimy powoli nad kredytem i mieszkaniem ale się zastanawiam czy to dobry pomysłJa nie mam czasu na takie rzeczy jak tv... Wykańczamy dom także non stop mam co robić jak nie w domu to wokół. Dzis w końcu poskładamy szafę i będę mogła odgruzowywać wszystko powoli bo nie idzie się ruszać. Nam akurat dobrze zrobiła przeprowadzka. U nas sytuacja zmusiła do podjęcia szybkiej decyzji o budowie domu i przez 2 lata mieszkaliśmy z teściami na mieszkanku 50m... W sumie 5 osób. Uwierzcie że miałam ochotę spakować się i uciec jak najdalej chociaż z teściami mi się super mieszkało bo mamy dobry kontakt ze soba. Na męża nie mam co narzekacie bo jest super ale przez tą sytuacją z mieszkaniem kątem u rodziców Miami chęć rzucić papiery choć to nie jego wina
Wiem wiem...wynajmujemy właśnie mieszkanie,i jak podliczylismy to już 60tys poprostu komus daliśmy..bo tak to trzeba nazwac...przez ten czas..więc oczywiście lepiej swoje splacac..tylko mi chodzilo o to że trochę boje się pakować w kredo jak jest nienajlepiej miedzy nami...@Ozdoba26 ja uwazam że to swietny pomysł mieszkać gdzieś trzeba lepiej płacić raty kredytu niż za wynajem z którego pozniej nic sie nie ma oczywiście to moje zdanie.
Ja zgubiłam dowód i dzisiaj muszę wszystkim się zająć zablokować w bankach itd. już się cieszę na stanie w urzędach:/
Kaamilaaa
Fanka BB :)
My w przyszlym roku bedziemy sie przeprowadzać narazie jeszcze nie na swoje [emoji6]
@K8y no to lec do urzedu po zaswiadczenia a potem do banku (o ile masz inny dokument potwierdzajacy tożsamość czyli paszport) to powinni ci od razu zastrzec dowód [emoji6] ostatnio tez zgubilam i musialam nowy robic [emoji6]
@K8y no to lec do urzedu po zaswiadczenia a potem do banku (o ile masz inny dokument potwierdzajacy tożsamość czyli paszport) to powinni ci od razu zastrzec dowód [emoji6] ostatnio tez zgubilam i musialam nowy robic [emoji6]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hmm nie wiem ode mnie chcieli paszport... a ze nie mialam to w urzędzie przed wydaniem zaswiadczenia o zgubieniu wypytala mnie o dokladne dane z dowodu a w banku nie chcieli mi zastrzec dowodu bez paszportu i musialam dzwonic do nich na infolinię i tam mi koles powiedzial co i jak i zastrzeegl mi od razu tylko musialam 20zl zaplacic za zastrzeżenie.@Kaamilaa nie mam paszportu mam tylko prawo jazdy... Wystarczy?
reklama
Podziel się: