Moja to się dziś wsciekla,już mnie do szału doprowadza...a najgorsze że pada i nie moge iść na spacer@Ozdoba26 moja też dzisiaj szalała. Spała całe 20min z czego 10min na rękach:/ teraz pobawiła się samodzielnie na macie to posprzątałam salon z grubsza.
@Kaamilaaa będzie dobrze zobaczysz ja to obie ciaze wymiotowałam całe miałam ślinotok taki że dopiero mi przebarwienia wokół ust zeszły (4 miesiące po porodzie) i generalnie nie byłam w stanie funkcjonować normalnie. Nie wazne co i jak i ile zjadłam lądowało w toalecie. Masakra. Wazne że mam to już za sobą.
reklama
I mi pęka,chyba przez pogodę . Ja wkoncu wyszlam na ten spacer bo moja w domu to w życiu nie zaśnie, dobrze że narazie nie pada, najgorsze że robota w domu cxeka,za godzinę syn ze szkoły wraca a ja obiadu nie mam:-\
@Ozdoba26 zawsze można jakieś pierogi albo pyzy kupić mrożone... Czasem trzeba się posiłkowac gotowymi wyrobami. Ja dzisiaj robię spaghetti bo od tygodnia.dobrze je tylko pies mamy szczeniaka owczarka niemieckiego któremu gotuję codziennie mięso żeby się dobrze rozwijał a mała cholera nie chce jeść suchego
Nie ma za co na weekend coś muszę pomyśleć na obiad bo starsza to typowy niejadek i muszę się nagimnastykować żeby coś zjadła:/ najlepiej na dwa dni żeby nie stać przy garach.
Na razie obiad w lesie bo Kaja postanowiła że po niecałej godzinie spania teraz będzie spała na mnie i tak jestem uziemiona a moja gwiazda śpi przytulona do mamy:
Na razie obiad w lesie bo Kaja postanowiła że po niecałej godzinie spania teraz będzie spała na mnie i tak jestem uziemiona a moja gwiazda śpi przytulona do mamy:
Załączniki
Ooooo jak slodko :-):-):-):-)a moja oczywiście też już dawno wstala więc teraz gotujemy razem spaghetti :-):-):-)
U mnie też syn marudzi,że tego nie,tamtego nie..i też muszę wymyslac żeby zjadł bo to mały sportowiec:-):-)więc śmieciowe żarcie tylko czasem haha
U mnie też syn marudzi,że tego nie,tamtego nie..i też muszę wymyslac żeby zjadł bo to mały sportowiec:-):-)więc śmieciowe żarcie tylko czasem haha
Cześć dziewczyny [emoji3] ja wlasnie kończę moja bardzo słaba kawke i zaraz zaczynamy zabawy z mlodym [emoji6]
Dzis musze umowic sie do mojej gin, a jakos stresuje sie czy wszystko bedzie dobrze [emoji849] nie mam zadnych objawow ciazy i swiruje [emoji849]
Jak bylo u was w ciazy ? Kiedy mialyscie pierwsze objawy ?
Będzie dobrze Ja to w obydwòch przypadkach od razu wiedziałam ,że jestem w ciąży z synem właśnie to palenie odrzucało mnie, chęć na słodycze. U mnie to nie spotykane ,teraz mam podobnie i dlatego stres Przy còrce za to nie chęć do jedzenia ,na początku bardzo schudłam. Za to moja siostra na pocieszenie nie wiedziała dwa razy do 3 miesiąca, no praktycznie 3 bo jedna pozamaciczna skończyła sie nie ciekawie. Dziwiłam sie jakim cudem mogła ominąć ,ale nic poza lekkim zmeczeniem nie było oznaką. Miała krwawienia co pomyliła z miesiaczką. Każda z Nas ma inaczej i każda ciąża inna
Kaja takie imię jak będe mieć córeczkę chcemy z moim. Strasznie Nam się podoba <3@Ozdoba26 wspolczuje... Moja Kajka zasnęła w końcu od 9:10 niech śpi i 3h bo serio głowa mi pęka dzisiaj
Ślicznie śpi ...słodziak
Ooooo jak slodko :-):-):-):-)a moja oczywiście też już dawno wstala więc teraz gotujemy razem spaghetti :-):-):-)
Ja mam sos od wczoraj ,mòj zrobił wieczorem ..dobrze gotuje i wykorzystuje nie raz hihi. Mògł sie nie zdradzać ze swoim talentem Moje to się śmieje kluskowe dzieci makarony ,pierogi, szagòwki mogli by codziennie.
reklama
Podziel się: