reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie sama,ale samotna:-(

Cześć dziewczyny [emoji257][emoji137]
Czy moge do was dolaczyc ? [emoji3] lubie duzo rozmawiać [emoji14]

Ostatnia edycja:
reklama
To ja w ogóle nie z Waszych stron, w zachodniopomorskim jestem ;)
Tak w planach .. oby bo za niecały tydzień okres powinien być :p jeszcze mam wkładkę , więc po wyciągnięciu będę działać hehe. Jestem po rozwodzie z pierwszym i teraz jestem z moją drugą połówką do końca. Ozdoba26 jak ja Cię rozumiem z pierwszym mężem to jakbym go nie miała , wszystko sama ,zero wsparcia ...aż w końcu mnie i tak zdradził z 18-nastka .. nie żałuję bo pewnie "dla dobra dzieci " nadal bym się z nim męczyła .. samotność wiem co znaczy tu gdzie jestem mieszkam już ponad 10lat z małymi przerwami ,a praktycznie nie mam do kogo nawet na kawę iść. Znajomi i przyjaciele mieszkają kawałek ode mnie. Teraz jeszcze jak taka pogoda to chandrę można złapać. Planujemy przeprowadzkę z czasem , lepiej dla dzieci i dla Nas, bo na głowę dostanę w tej monotonii. Się rozpisałam ,ale ja gaduła Ile dzieci Wasze mają latek?? Moje to zaraz 9 syn i 7 córka.

Ja z Lubuskiego więc mamy do siebie całkiem blisko;)

Ja mam dwie dziewczynki jedna ma 4 lata druga 4 miesiące.

@Ozdoba26 nie ma szans żeby jakoś się z mezem dogac? Poświęcić Wam więcej czasu gdzie będziecie razem? Jakieś wspólne wieczory filmy?

My się właśnie przeprowadziliśmy do nowego domu i o dziwo nie czuje się samotnie chociaż nie ma na tym osiedlu za.dużo domów (5 domów na 130dzialek). Z sąsiadami którzy zaczynają się budować świetnie mi się rozmawia i myślę że mamy szansę na fajnych znajomych. My jako jedyni mamy dzieci wśród naszych znajomych i zostaliśmy podczas pierwszej ciąży odcieci... Było mi przykro jak cholera. Teraz widuje się z przyjaciółmi raz kiedyś wiem że mogę na nich liczyć a.oni na mnie ale nie wzbudza to we mnie negatywnych emocji już się pogodziłam że tak jest

Ja z Lubuskiego więc mamy do siebie całkiem blisko;)

Ja mam dwie dziewczynki jedna ma 4 lata druga 4 miesiące.

@Ozdoba26 nie ma szans żeby jakoś się z mezem dogac? Poświęcić Wam więcej czasu gdzie będziecie razem? Jakieś wspólne wieczory filmy?

My się właśnie przeprowadziliśmy do nowego domu i o dziwo nie czuje się samotnie chociaż nie ma na tym osiedlu za.dużo domów (5 domów na 130dzialek). Z sąsiadami którzy zaczynają się budować świetnie mi się rozmawia i myślę że mamy szansę na fajnych znajomych. My jako jedyni mamy dzieci wśród naszych znajomych i zostaliśmy podczas pierwszej ciąży odcieci... Było mi przykro jak cholera. Teraz widuje się z przyjaciółmi raz kiedyś wiem że mogę na nich liczyć a.oni na mnie ale nie wzbudza to we mnie negatywnych emocji już się pogodziłam że tak jest
Witaj [emoji137]
Tez jestem z lubuskiego [emoji3] [emoji137]
Jestem mama 4latka i kilka dni temu okazalo sie ze spodziewam sie kolejnej dzidzi [emoji7] jestem okropnie szczesliwa bo staralismy sie rok i w tym miesiacu mielismy zaczac sie diagnozowac [emoji6]to taka nowina ze chcialabym sie nia pochwalić calemu swiatu [emoji7] [emoji3]
Ja jak poznalam mojego tz i do niego wyjechalam razem z mlodym to zerwalam kontakt z dawnym towarzyatwem bo jak sie okazalo bylo bardzo toksyczne, teraz zbytnio nie mam z kim rozmawiać wiec lubie spędzać czas na forum i gadac o wszystkim [emoji6]

Ostatnia edycja:
Witaj:-)
To dobrze trafilas;-)...u mnie srednio z czasem,na damy i wiesniaczki czasu nie mialam hahaha ale teraz za to googlebox se ogladam:-):-):-)mała zasnęła ,zapewne na jakieś 12minut

reklama
Do góry