reklama
To napisz na pv o co chodziUwierz, że zmienia.
Wiem w tym temacie bardzo duzo, wiem co robię. Dziękuję za poradyNie napiszę nic na priv, bo nie popieram takiego zachowania.
Masz racjonalne powody by nie szczepić czy tylko klauzula sumienia Ci nie pozwala?
PS. Neurolog za dużo Ci nie pomoże, co najwyżej odroczy o jakiś czas. Źle kombinujesz.
Owulacja
Fanka BB :)
A podzielisz się tą wiedzą? Którego szczepienia chcesz uniknąć?Wiem w tym temacie bardzo duzo, wiem co robię. Dziękuję za porady
Nie podzielę bo moj wątek dotyczy czegoś innegoA podzielisz się tą wiedzą? Którego szczepienia chcesz uniknąć?
Owulacja
Jestem aktualnie pomiędzy szczepieniami dziecka i mnie zaciekawiłaśNie podzielę bo moj wątek dotyczy czegoś innego
Nie bądź taka. Jeśli posiadasz jakąś wiedzę tajemną, o której medycyna nie słyszała, to podziel się nią na litość boską, nie bądź taką egoistką.Nie podzielę bo moj wątek dotyczy czegoś innego
Papillonek1980
Myślę, że to szyderstwo było zbyteczne.Nie bądź taka. Jeśli posiadasz jakąś wiedzę tajemną, o której medycyna nie słyszała, to podziel się nią na litość boską, nie bądź taką egoistką.
Są ludzie, którzy mają złe doświadczenia, inni nie mogą szczepić z przyczyn zdrowotnych i nie muszą się tłumaczyć każdemu na forum. Publicznym.
Mam dziecko niepełnosprawne. Nie biegam po mieście informując o tym fakcie każdego. Jak ktoś zauważy specyficzne zachowanie, widzę, że wie o co chodzi, to chętnie porozmawiam. Ale, nie afiszuje się, nie odgrywam męczennicy, nie stygmatyzuje synka żaląc się jaki to on jest chory, a ja biedna.l, nieszczęśliwa. Jestem od pomocy dziecku, a nie od użalania się nad sobą.
reklama
Śmię twierdzić, że gdyby autorka miała uzasadnienie medyczne, to by tego postu nie musiała pisać.Myślę, że to szyderstwo było zbyteczne.
Są ludzie, którzy mają złe doświadczenia, inni nie mogą szczepić z przyczyn zdrowotnych i nie muszą się tłumaczyć każdemu na forum. Publicznym.
Mam dziecko niepełnosprawne. Nie biegam po mieście informując o tym fakcie każdego. Jak ktoś zauważy specyficzne zachowanie, widzę, że wie o co chodzi, to chętnie porozmawiam. Ale, nie afiszuje się, nie odgrywam męczennicy, nie stygmatyzuje synka żaląc się jaki to on jest chory, a ja biedna.l, nieszczęśliwa. Jestem od pomocy dziecku, a nie od użalania się nad sobą.