reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatywny test 19dpo

Przeczytałam setki wątków podobnych do moich, przejrzałam tyle samo tabel z normami hcg na dane tygodnie ciąży i nie mam złudzeń, z tej ciąży nic nie będzie.
Jedyna nadzieja, że ciąża byłaby młodsza też nie możliwa, bo przecież już w pt była beta, bo testy były pozytywne.
Jutro powtórka bety i zobaczę co lekarz powie mi dalej.
Czy bede musiala czekać az samo sie oczyści, czy bedzie zabieg, czy co...
jestem zdruzgotana, boli mnie żołądek z nerwów i wypłakałam już chyba wszystkie łzy.

reklama
Przeczytałam setki wątków podobnych do moich, przejrzałam tyle samo tabel z normami hcg na dane tygodnie ciąży i nie mam złudzeń, z tej ciąży nic nie będzie.
Jedyna nadzieja, że ciąża byłaby młodsza też nie możliwa, bo przecież już w pt była beta, bo testy były pozytywne.
jestem zdruzgotana, boli mnie żołądek z nerwów i wypłakałam już chyba wszystkie łzy.
Ale po co sobie to robisz? możliwa jest wczesna ciaza, bo to że współżyłam 24.12. nie oznacza ze wtedy KONKRETNIE DOSZLO do zapłodnienia. Mogło dojść 3-4 dni później. Poczekaj jak to się rozwinie. Spokojnie. Jeśli jutrzejsza wzrosnie o 66% to jest duża szansa.

Nie masz przyrostu jeszcze. Opanuj się, kobieto.

Każda beta jest inna dla każdej z nas, na ten sam dzień, ten sam tydzień. Patrzysz na widełki a nie porównujesz z kimś betę. Jak ty na tym etapie będziesz tak wariować to jak ty do porodu dotrwasz

Ja bym nie sugerowala sie innymi watkami i czyjas beta . Ja w poprzednich ciazach mialam malutka bete . W pierwszej wyszla mi 56 pokazywalo 3-4 tydz w drugiej mialam 104 a w trzeciej 856 wiec kazda ciaza jest inna. Poprzednie ciaze dotrwaly do konca beta pozniej blyskawicznie sie podniosi mam 2 corki .Mysle ze za duzo ryjesz sobie do glowy

reklama
Beta to dopiero początek. Później to dopiero można się nakręcać, czy wyniki dobre, jak usg a czy to juz poród a po porodzie to prawdziwy rollercoaster.
Jestem po stracie. Ciąża to ciągły stres dla mnie 🙄🤷 pewnie jak dla wielu dziewczyn, jednak dokładać sobie samej stresu bo jest niższa beta niż u jakiekolwiek innej kobiety to błędne koło

Do góry