reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test 19dpo

No wsumie moglam zle cos policzyc . Dlatego zadalam dokladniejsze pytania bo nie mam pewnosci . Dlatego nie pisze pewnie jakis swoich teori tylko dopytuje
No ten 5+5 według autorki policzony jest od OM. Bo w sumie tak się liczy na początku, ale tak naprawdę usg potwierdzi i powie nam jaki tydzień jest bo są też dziewczyny które są np. Na usg tydzien/dwa tygodnie młodsze niż od OM. :) a Ty? Jak tam na wizycie dzisiaj?

reklama
Nie, zrobię w środę jak będę robić ponownie betę.
Ale wyniki podawał mi ginekolog i powiedział, że 70 to trochę mało, no ale zobaczymy po przyroście.
I teraz oczywiście mam stres, że te 70 to za mało na 16dpo 😔
Mogla byc owulacja pozniej ,spokojnie . Nie denerwuj sie na zapas

No ten 5+5 według autorki policzony jest od OM. Bo w sumie tak się liczy na początku, ale tak naprawdę usg potwierdzi i powie nam jaki tydzień jest bo są też dziewczyny które są np. Na usg tydzien/dwa tygodnie młodsze niż od OM. :) a Ty? Jak tam na wizycie dzisiaj?
Wyszlam bardziej przerazona niz weszlam . Pobrala mi cytologie jak dowiedziala sie o wyniki bety ,pozniej usg . To pierwsze co jej sie rzucilo w oczy to torbiel wielkosci 48 mm . Pozniej sprawdzala druga strone u mnie wgl ciezko wyczaic cos bo mam tylozgiecie ... ale po dluzszej chwili znalazla bardzo malutki pecherzyk I powiedziala ze macica jest troche powiekszona. Powiedziala ze podejrzewa ze to ciazowy ze wzgledu na wynik bety ale nie zagwarantuje mi w tej chwili na 100% ze to moze byc za wczesnie jeszcze I mam przyjsc za 1,5 tyg bo stwierdzila ze jak bedzie dobrze sie rozwijalo to powinien wtedy juz byc zarodek . Troche mnie nastraszyla bo powiedziala ze miala pacjentke ktora miala w ciazy torbiel I ze od razu po porodzie jej pekl I operacje chyba miala jak dobrze zrozumialam . Uprzedzila mnie zebym na siebie uwazala I jakby przypadkiem bole brzucha bardzo sie nasilily to na sor . No I dala skierowanie na wszystkie potrzebne badania I usg piersi . No I oczywiscie zalecila witaminy dla ciezarnych . Pozniej rozmawialam z polozna to powiedziala mi zebym narazie nawet nie wspolzyla z mezem bo rozne sa przypadki jak sa torbiele w ciazy

Wyszlam bardziej przerazona niz weszlam . Pobrala mi cytologie jak dowiedziala sie o wyniki bety ,pozniej usg . To pierwsze co jej sie rzucilo w oczy to torbiel wielkosci 48 mm . Pozniej sprawdzala druga strone u mnie wgl ciezko wyczaic cos bo mam tylozgiecie ... ale po dluzszej chwili znalazla bardzo malutki pecherzyk I powiedziala ze macica jest troche powiekszona. Powiedziala ze podejrzewa ze to ciazowy ze wzgledu na wynik bety ale nie zagwarantuje mi w tej chwili na 100% ze to moze byc za wczesnie jeszcze I mam przyjsc za 1,5 tyg bo stwierdzila ze jak bedzie dobrze sie rozwijalo to powinien wtedy juz byc zarodek . Troche mnie nastraszyla bo powiedziala ze miala pacjentke ktora miala w ciazy torbiel I ze od razu po porodzie jej pekl I operacje chyba miala jak dobrze zrozumialam . Uprzedzila mnie zebym na siebie uwazala I jakby przypadkiem bole brzucha bardzo sie nasilily to na sor . No I dala skierowanie na wszystkie potrzebne badania I usg piersi . No I oczywiscie zalecila witaminy dla ciezarnych . Pozniej rozmawialam z polozna to powiedziala mi zebym narazie nawet nie wspolzyla z mezem bo rozne sa przypadki jak sa torbiele w ciazy
:o
A wyniki bety jaki miałaś?

reklama
Do góry