Mama23?????
Fanka BB :)
W poprzedniej ciazy jak patrzylam na usg to zarodek mialam widoczny w 6 tyg dopiero wiec staram sie byc dobrej mysli .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.Mogla byc owulacja pozniej ,spokojnie . Nie denerwuj sie na zapas
A mam wlasnie bardziej nasilone bole brzucha niz powinnam miec ale powiedziala ze moze byc to spowodowane wlasnie tym torbielemNo dobra, poczekamy te 1,5 tygodnia
Jak nie bedzie spadac tylko wzrastac to musisz byc dobrej mysli . Organizm kobiety nie raz jest zaskakujacy . Kiedy masz miec kolejna bete ?To niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.
Więc jeśli zaszłam w ciążę, to tylko wtedy. Ja jeśli wtedy, to beta jest za mała.
Już ryczę
ŚrodaJak nie bedzie spadac tylko wzrastac to musisz byc dobrej mysli . Organizm kobiety nie raz jest zaskakujacy . Kiedy masz miec kolejna bete ?
A owulacja mogła być 25 albo i 26 grudniaTo niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.
Więc jeśli zaszłam w ciążę, to tylko wtedy. Ja jeśli wtedy, to beta jest za mała.
Już ryczę
No to tylko 2 dni . Ja wiem ze to beda twoje najdluzsze 2 dni ,sama sie denerwuje bo mam wizyte dopiero za 1,5 tyg kolejna a chcialabym juz wiedziec ale musimy byc dobrej mysliŚroda
Dokładnie takA owulacja mogła być 25 albo i 26 grudnia
Póki nie zbadasz bety ponownie nie ma co się stresować na zapas, bo to i tak nie pomoże
Ale owulację mogłaś mieć nawet 3 dni później i zajśćw ciążę. Beta jest pozytywna, nie nakręcaj się, bo w tym momencie cokolwiek byś zrobiła, to niczego nie zmieni.To niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.
Już ryczę
Dlatego ja nie lubie takich ginekologów. Przecież taki ginekolog powinien o tym wiedzieć a nie wpędza pacjentkę w taki stan... Jezu.Ale owulację mogłaś mieć nawet 3 dni później i zajśćw ciążę. Beta jest pozytywna, nie nakręcaj się, bo w tym momencie cokolwiek byś zrobiła, to niczego nie zmieni.