reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test 19dpo

reklama
To niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.
Więc jeśli zaszłam w ciążę, to tylko wtedy. Ja jeśli wtedy, to beta jest za mała.
Już ryczę
Jak nie bedzie spadac tylko wzrastac to musisz byc dobrej mysli . Organizm kobiety nie raz jest zaskakujacy . Kiedy masz miec kolejna bete ?

To niemożliwe. Pomijając testy i objawy owulacyjne, to stosunek był tylko 24 grudnia.
Więc jeśli zaszłam w ciążę, to tylko wtedy. Ja jeśli wtedy, to beta jest za mała.
Już ryczę
A owulacja mogła być 25 albo i 26 grudnia 😉
Póki nie zbadasz bety ponownie nie ma co się stresować na zapas, bo to i tak nie pomoże

Już ryczę
Ale owulację mogłaś mieć nawet 3 dni później i zajśćw ciążę. Beta jest pozytywna, nie nakręcaj się, bo w tym momencie cokolwiek byś zrobiła, to niczego nie zmieni.

reklama
Ale owulację mogłaś mieć nawet 3 dni później i zajśćw ciążę. Beta jest pozytywna, nie nakręcaj się, bo w tym momencie cokolwiek byś zrobiła, to niczego nie zmieni.
Dlatego ja nie lubie takich ginekologów. Przecież taki ginekolog powinien o tym wiedzieć a nie wpędza pacjentkę w taki stan... Jezu.
Wiadomo, że najlepsza prawda, ale nie w taki sposób gdzie jeszcze nic nie wiadomo....

Do góry