Mama23?????
Fanka BB :)
Rozumiem stres , ja mam swoj wynik bety ,ide dzis na pierwsza wizyte a i tak mam wielkiego stresa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby była to wizyta z samymi dobrymi wiadomościami.Rozumiem stres , ja mam swoj wynik bety ,ide dzis na pierwsza wizyte a i tak mam wielkiego stresa
Spokojnie jak beta potwierdzi to na usg za tydziem juz napewno bedzie cos widac . Tez trzymam kciukiTrzymam kciuki, żeby była to wizyta z samymi dobrymi wiadomościami.
Tak, mam stres.
Niby beta mi powie, chociaż ginekolog powiedział, że wynik bety to też tylko biochemia I może nic nie znaczyć o ciąży
Dodatnia beta = jest ciąża ( pomijam te wszystkie inne możliwości onkologiczne itd). /Trzymam kciuki, żeby była to wizyta z samymi dobrymi wiadomościami.
Tak, mam stres.
Niby beta mi powie, chociaż ginekolog powiedział, że wynik bety to też tylko biochemia I może nic nie znaczyć o ciąży
Zmień ginekologa. Tylko biochemia? Jeśli się robi przed miesiaczka faktycznie wynik może być niski ale to nie znaczy z3 zawsze kończy się biochemia. A nawet jeśli to dobrze mieć to udokumentowane np. W przypadku leczenia niepłodności.Trzymam kciuki, żeby była to wizyta z samymi dobrymi wiadomościami.
Tak, mam stres.
To jest zrozumiale ze jak sie staracie to chcialabys juz wiedziec I cieszyc sie ciaza . Jakbym nie miala bety to tez pewnie bym zrobila kolejny test dla swojego spokoju . Zycze ci zeby bylo dobrze I wkoncu sie udaloDziękuję dziewczyny.
Wskazówka o progesteronie też przydatna. Jeśli beta będzie obecną, to po 48h powtórzę razem z progesteronem.
A dziś zrobiłam kolejny test, o czułości 20, nie z porannego moczu i jest wyraźna kreska.
Wiem, robię te testy jak pojePana, ale dla mnie ta sytuacja jest mocno stresujaca.
Wczoraj z mężem ustaliliśmy, że jeśli to będzie kolejna biochem, to na razie odpuścimy, bo psychicznie mi ciężko
Myślę, że chodziło mu o to, że usg jest wiarygodniejsze. Bo on już dziś się uparł na usg , ja nie chciałam, bo wiem, że to za wcześnie. No ale on liczy od ostatniego krwawienia, ja liczę od owu.Zmień ginekologa. Tylko biochemia? Jeśli się robi przed miesiaczka faktycznie wynik może być niski ale to nie znaczy z3 zawsze kończy się biochemia. A nawet jeśli to dobrze mieć to udokumentowane np. W przypadku leczenia niepłodności.
A ktory to dokladnie tydzien wychodzi od miesiaczki ?Myślę, że chodziło mu o to, że usg jest wiarygodniejsze. Bo on już dziś się uparł na usg , ja nie chciałam, bo wiem, że to za wcześnie. No ale on liczy od ostatniego krwawienia, ja liczę od owu.
Nie wiem, czy można mówić u mnie o niepłodności, mamy dziecko