reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test 19dpo

Za dwa tyg mam kolejna wizytę i liczę już na serduszko.
Lekarz pobrał wymaz na jakąś bakterie, która powoduje poronienia,pobrał krew, usg, usg piersi.
Ogółem muszę Wam tu przyznać, że jak głupia panikowałam i się tu wykłócałam, że coś jest nie tak, bo jak policzyć dokładnie betę, dodać te usg i w ogóle, to jednak miałyście rację 🤪
czasem warto zaufać komus innemu. tu są dziewczyny nawet z lepszą wiedza niż niejeden ginekolog ale też trzeba pamiętać że to nie oznacza ze mamy wierzyć w ślepo 😊

reklama
Za dwa tyg mam kolejna wizytę i liczę już na serduszko.
Lekarz pobrał wymaz na jakąś bakterie, która powoduje poronienia,pobrał krew, usg, usg piersi.
Ogółem muszę Wam tu przyznać, że jak głupia panikowałam i się tu wykłócałam, że coś jest nie tak, bo jak policzyć dokładnie betę, dodać te usg i w ogóle, to jednak miałyście rację 🤪
Panika jest zrozumiala ,nie masz czym sie przejmowac u nas nadal jest stres na wrzesniowych mamach ale kazda sie wspiera I jakos idzie do przodu :D

No widzisz ;) jak coś to zapraszamy na wrześniowe mamy 🥰
Na razie jeszcze się wstrzymam :) oczywiście mam stres, bo na razie był sam pęcherzyk, ale lekarz powiedział, że na tym etapie wszystko wygląda prawidłowo...🙏 także czekam te dwa tygodnie z nadzieją na zobaczenie serduszka🙏

reklama
Do góry