Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w 31 dniu cyklu wyszedł całkiem negatywny test. W 34 dc ledwo widoczna kreska (nie byłam pewna czy ona tam jest czy tylko ja ją widzę) w 36 dniu cyklu przy teście o czułości 10 wyszły 2 kreski.Witam czy sa tu takie dziewczyny gdy testy wychodzily im negatywne a byly w ciazy?
@Carenik a Ty nie powinnaś przypadkiem odezwać się na prywatnym? daaaaawno się nie odzywałaśA Ty dalej to samo? Juz rodzic powinnas [emoji39]
koleżanka miała aż do 6 tygodnia testy z wynikami negatywnymi. Nawet po wizycie u ginekologa wychodziły negatywne. Podobno sie zdarza u małego odsetka kobietWitam czy sa tu takie dziewczyny gdy testy wychodzily im negatywne a byly w ciazy?