KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
A nie mówiłam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kari, bąbel napewno da rade A co do piłki, to próbowałam coś zagaić pani rehabilitantce, ale od razu definitywnie stwierdziła, że nie trzeba. Troche mi to podpada, bo wogóle zaczęła się inaczej zachowywać od czasu, kiedy wizyty mamy na nfz. Do teraz, kiedy płaciliśmy prywatnie, jakoś te ćwiczenia milej wyglądały. Być może poprostu juz jej sie nie chciało... No ale cóż...narazie ćwiczymy i czekamy na efekty.
Tak w ogóle to zastanawiam się, czy należy mi się jakiś zasiłek pielęgnacyjny czy coś podobnego, na mojego malucha. Korzystacie z takiej formy pomocy? Może wiecie, jakie warunki trzeba spełnić, żeby o coś takiego się ubiegać?