cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hej kochane. my już po bobatah i jestem zadowolona. Obyło się bez wymiotów, mały troche popłakał ale tylko dlatego, że cwiczenia przypadły na godzinę jego drzemki. Teraz mam do was takie pytanko. Czy któraś z was ćwiczy na piłce?? Muszę taką jaknajszybciej kupić bo mamy na niej przeważającą część ćwiczeń i nie bardzo wiem jaka byłaby najodpowiedniejsza. Chodzi o to jaką powinna mieć wielkość? Patrzyłam na allegro i jest duży wybór, największa to 95cm, niestety nie przybliża mi ta cyfra wyglądu (wielkości) piłki A chcę ją kupić jak najszybciej, żeby nie tracić cennego czasu... W okolicy nie mam jakiegoś sklepu, chyba że zabawkowy. P.Agnieszka mówiła, że w sumie w zabawkowym będą tańsze, ale chyba wolę troszkę dołożyć a mieć coś co będzie spełniało swoje zadanie.
Następne bobaty za 3tyg! Dopiero... Ale mamy dużo nowych ćwiczeń. Boję się że tego nie spamiętam
No i nauczyliśmy się masażu twarzy. Mamy go robić 3 razy dziennie, w miarę możliwości jaknajdłużej.
Pozdrawiamy z Bąblem !
Następne bobaty za 3tyg! Dopiero... Ale mamy dużo nowych ćwiczeń. Boję się że tego nie spamiętam
No i nauczyliśmy się masażu twarzy. Mamy go robić 3 razy dziennie, w miarę możliwości jaknajdłużej.
Pozdrawiamy z Bąblem !