reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
reklama
aha jak @ podwyzsza prolaktyne to moze lepiej po isc?? ja pojde po w nastepnym tygodniu przed wizyta u gina :tak: a jak jest za duza to owulacji nei ma?/ czy jaki jest objaw??

lopop wszedzie ale moze o innych problemach niz ziolkowe piszmy na staraczkach a tutaj bardziej o ziolkach i pytaniach odnosnie ich zeby nas nikt nie pogonil ;-)

lopop wszedzie ale moze o innych problemach niz ziolkowe piszmy na staraczkach a tutaj bardziej o ziolkach i pytaniach odnosnie ich zeby nas nikt nie pogonil ;-)
ok normalnie jesteś wszędobylska:-D wiesz tak się zastanawiałam , że kiedyś widziałam w księgarni książkę o ziołach jak zaparzać i jak długo pić itd i właśnie ona by się nam bardzo przydała, bo ja wiem tylko jak parzyć ziółka na bół głowy i bółe menstruacyjne, a myślę że tutaj zrodzą się pytania różnego typu chociażby jak długo pić te różne mieszanki co o tym myslisz?

lopop no bo ja taka szwendaczka jestem :-D no taka kniga by sie przydala dobry pom ysl a jak sie nazywa taka ksiazka ?? ja bym kupila i conieco tutaj napisala ... pewnie odpowiedziala by nam na wiele pytan :tak:

a pisze tam mniejwiecej jak sie powinno parzyc dokladnie ziola?? czy zalewac wrzatkiem czy sypac na wrzatek ?? i inne takie ?? albo cos waznego oczym nie wiemy ?? warto by byo da na pierwsza stronke :tak:

reklama
dokładnie w knigach to moze nie byc wszstkiego...bo ta mieszankę 1 którą piję to się parzy 3 h ...tzn jak woda ostygnie to sie moczy...pewnie zeby nabrała jakiś tajemnych mocy...standardowo ziółka się moczy ok pół godz...nawet w zielarskich tak mówia(?)
poza tym przejrzałam jedynkę w necie pod katem właściwości te wszystkie, które są w 1 i niekoniecznie mają cokolwiek wspólnego z niepłodnościa.
One są skomponowane i sprawdzone...mysle,ze trzeba się stosowac do tych zaleceń...
Jedna z ksiazek o ziółkach z której zaczerpnięto jedynkę to "powróćmy do ziół leczniczych"

Kurka próbowałam znaleźć link tej stony na której sa wszsytkie zioła, któą przegladałam pierwszego wieczoru (w czwartek) i ie moge znależć. jak mi sie uda to wkleję go

Do góry