reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NATURALNE PLANOWANIE RODZINY

Też się nad tym zastanawiałam, szukałam jakiejś wzmianki, ale nic na ten temat nie znalazłam ::) Może ktoś coś wie na ten temat???

reklama
No wlasnie kiedy jet dokladnie owu? przed wzrostem temp. czy po? Bo juz zglupialam.Wydawalo mi sie , ze dzien lub dwa po ,ale teraz juz nie wiem :/ Zreszta w tym miesiacu nie wiem jak dojde do czegos bo temp. mi skacze jak glupia

myslę że tamat wart jest podciągniecia do góry.... przy okazji znalazłam faje informacje... byc może kmous pomogą...:)
plansz6.jpg

Axxa fajne informacje :) Ja zostalam zmuszona przed slubem do kupna calej literatury ad. planowania rodziny z czego teraz sie nawet ciesze ;) mam cala ksiazke o planowaniu, druga z cyklami i interpretacja oraz zeszyt do prowadzenia obserwacji i termometr specjalny :laugh: maz sie smieje ale ja mam nadzieje , ze lektury i obserwacje w koncu pomoga :) :) :)

reklama
Fajne informacje tutaj zamieszczacie, jednak ja ograniczam sie tylko do przeczytania ;)
Jakos nie mialam nigdy do tego glowy, wiec jedyne na co zwracam uwage to sluzik czy juz jest plodny. I to wszystko hihi :D
Podziwiam was, ze tak sie badacie, sprawdzacie itp. Ja sie do tego nie nadaje ;) A poza tym obawiam sie, ze jakbym zaczela tak bacznie sie obserwowac to bym na pewno miala problemy z zajsciem w ciaze, na pewno bym sie zablokowala i tyle bym dzidzie widziala.
Pozostane wiec przy niezobowiazujacym seksiku z mezulem :p ;D ;)

Do góry